Την περίμενε όλος ο κόσμος: Η πρώτη απάντηση της Σάσας Σταματή για το ψυχιατρείο αλλά και η δημόσια συγγνώμη

Η δημοσιογράφος μίλησε για την επιλογή της να ζητήσει βοήθεια και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι yes»

Οι δηλώσεις:

Συγκλόνισε μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της, ενώ τέλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη στους ηθοποιούς και την υπουργό Πολιτισμού με αφορμή το περιστατικό που είχε συμβεί με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

«Είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος να πάω να κάνω πάνελ σε εκπομπές. Χτύπησε το τηλέφωνό μου, το έχω κάνει και το έχω εξαντλήσει όμως. Θέλω να κάνω κάτι άλλο. Όνειρό μου είναι να κάνω ένα σατιρικό δελτίο ειδήσεων. Δουλεύω στον όμιλο των Παραπολιτικών, είμαι σε δύο εφημερίδες κι ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι στη Μάνδρα, αν ήμουν στο ενοίκιο αναγκαστικά θα πήγαινα στην τηλεόραση», είπε αρχικά.

«Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με το θέμα του ψυχολόγου και του ψυχιάτρου. Πέρασα δύσκολα. Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη, αναγκάστηκα να του κάνω εγκλεισμό δύο φορές στο ψυχιατρείο. Ήταν πολύ δύσκολο, καταλαβαίνετε, με εισαγγελική παραγγελία. Είχε φύγει από το σπίτι, οι δικοί μου δεν ήθελαν και έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση. Η αστυνομία τον είχε βρει στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητό του, να κοιμάται. Πολλά επεισόδια τότε, δούλευα στη νομαρχία τότε, ερχόταν και έβριζε τον νομάρχη», είπε για την ανάρτησή της.

«Δεν ξέρω τι θα έκανα στον εαυτό μου…»

«Βλέπουμε στην τηλεόραση κι ακούμε, βίασε, σκότωσε, οι άνθρωποι δεν πάνε στον γιατρό. Αν πήγαιναν δεν θα είχαμε όλα αυτά τα πράγματα. Η αφορμή είναι ότι κλάταρα κάποια στιγμή. Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης. Μια Κυριακή με πήραν τηλέφωνο ότι δεν είναι καλά. Έδινα όλο το μισθό μου εκεί. Μου είπαν ότι δεν είναι καλά και τους είπα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκεί μου είπαν ότι δεν είχε νεφρά, είχε να φάει και να πιει νερό ένα μήνα. Ξεκινήσαμε αιμοκάθαρση και μετά κόλλησε covid κι έφυγε. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε γιατί πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Είμαι περήφανη για τη μάνα μου που του στάθηκε μέχρι τελευταία στιγμή», εξήγησε.

«Για ηθικούς λόγους έκανα αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης. Για ηθικούς λόγους. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά, αν πάρουμε θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη», τόνισε.

«Υπήρξαν και κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις. Ξύπνησα ένα πρωί και είχα μουδιάσει ολόκληρη. Πήγα με τις πιτζάμες στο Θριάσιο και με ταχυπαλμίες. Με επανέφεραν, ανθρώπινα πράγματα», συμπλήρωσε.

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη στη ζωή μου και τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από τους καλλιτέχνες, από την υπουργό Πολιτισμού, την Κυβέρνηση γι’ αυτό που έγινε στο θέατρο. Ήταν λάθος μου. Αγαπώ τους ηθοποιούς, τους λατρεύω, το θέατρο είναι ψυχοθεραπεία και ζητώ δημόσια συγγνώμη. Κάποιοι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, ήταν λάθος μου απλά έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Έκανα λάθος και το πλήρωσα, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη και αν δεν είχα τον εκδότη μου δεν ξέρω που θα ήμουν και τι θα έκανα στον εαυτό μου. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Ζητάω δημόσια συγγνώμη από όλη την Ελλάδα, δεν το κάνω για ξέπλυμα. Κάποια στιγμή κατέρρευσα και ευχαριστώ όλους όσους με πήραν και με υποστήριξαν», συμπλήρωσε.

Related posts

Κομψός και αριστοκρατικός όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματο: Ο πρίγκιπας Παύλος βόλταρε στην Αθήνα & αποθεώθηκε

“Eίμαι περήφανος για την καταγωγή μου” Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Παππάς, κανείς δεν το ήξερε μέχρι σήμερα

Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για την Κορομηλά: Είπε αυτό για τα ζώα και αποθεώθηκε από τους φιλοζωικούς οργανισμούς