Την κοιτάζει & λιώνει: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ζει τον έρωτα στα 61, η γυναίκα της ζωής του & τα 35 χρόνια γάμου

Αν και μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια της showbiz.

Η αγάπη τους

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από 29 χρόνια και έκτοτε οι δυο τους στέκονται με αφοσίωση ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Οι δυο τους, αυτή τη σεζόν, συνεργάζονται ξανά θεατρικά στην παράσταση «Ο Θάνατος του Εμποράκου».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Άρθουρ Μίλερ «Ο Θάνατος του Εμποράκου», με τον Βλαδίμηρο στον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν και την Έφη να υποδύεται τη Λίντα. Για τη συνύπαρξή τους επί σκηνής μίλησαν πρόσφατα στους δημοσιογράφους.

Λίγα λόγια για τη γυναίκα της ζωής του

Η ηθοποιός Έφη Μουρίκη έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες σειρές. Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Μερικές από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές σειρές που έχει παίξει είναι οι: Έρωτας και Πάθος, Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά, Μη μαδάς τη Μαργαρίτα, Ο κακός Βεζύρης, Τα πρόσωπα της Μαγδαληνής και το Φεγγάρι των ξενιτεμένων. Ωστόσο, μία σειρά που την έκανε ευρύτερα γνωστή και στο νεανικό κοινό ήταν η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης όπου και εμφανίστηκε ως guest. Aντίστοιχα, η Έφη Μουρίκη έχει δραστηριοποιηθεί και στο θέατρο με τις πιο γνωστές θεατρικές παραστάσεις που έχει συμμετάσχει να είναι οι: Αντίο Τσάρλυ, Ακρότητες, To σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα, Frozen και Θεσμοφοριάζουσες.

Θυμίζουμε πως στην ταινία Straight Story που παρουσίασε μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, συνυπέγραφε το σενάριο και τη σκηνοθεσία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Το κόκκινο νυφικό της Έφης Μουρίκη

Πριν από λίγα χρόνια, ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε φωτογραφία της Έφης Μουρίκη από τη μέρα του γάμου της με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Στο πλάνο που θα δεις παρακάτω, η ηθοποιός ποζάρει πριν από 35 χρόνια στα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας κατακόκκινο νυφικό που φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή. Μάλιστα, ο δημιουργός της φορέματος τόνισε πως ήταν η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που τόλμησε να φορέσει χρωματιστό νυφικό.

«Στο Ιστορικό μου Αρχείο βρήκα αυτήν την Super Φωτο!!!!!Μια Κούκλα Όμορφη Ελληνίδα & Υπερταλαντούχα Ηθοποιός που ήταν η Πρώτη που Τόλμησε να βάλει χρωματιστό Νυφικό! & με εμπιστεύτηκε η Θεά Έφη Μουρίκη! #efimouriki #vassilioskostetsos», είχε γράψει ο Βασίλειος Κωστέτσος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Related posts

Ισορροπιστής: Ο γνωστός Έλληνας ράπερ εργάζεται πλέον στην λαϊκή πουλώντας τα φρούτα του

“Για να έφυγε κι αυτή από δίπλα του”: Μαθεύτηκε ο αληθινός λόγος που φεύγουν όλες από την εκπομπή του Παπαδάκη

Ντύθηκαν απλά, γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους: Ο Βασιλιάς Φελίπε με τη Λετίθια και τις κούκλες γαλαζοαίματες κόρες του