Την κάνει να μοιάζει με 20αρα: Τρέχουν στα κομμωτήρια οι fashionistas για το νέο κούρεμα της Έλενας Παπαρίζου

Είδες το νέο κούρεμα της Έλενας Παπαρίζου; Σου θυμίζει κάτι;

Το Number One της Ελλάδας, έκανε μια εμφάνιση χθές το βραδυ  στο Het Grote Songfestivalfeest, ένα ολλανδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα συναυλιών με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Εννοείται πως τραγούδησε το “My Number One” και το “Die For You”.

Έλενα Παπαρίζου: Θύμησε το My Number One

Σίγουρα μας ήρθαν οι αναμνήσεις από το μακρινό 2005, τη μέρα που κέρδισε την Eurovision για την Ελλάδα, όχι μόνο χάρη στο άκουσμα των iconic αυτών τραγουδιών, αλλά και στη σούπερ νεανική εμφάνισή της.

Για την περίσταση, επέλεξε να αφαιρέσει τα extensions που φορά τον τελευταίο καιρό, ελαφρύνοντας έτσι την κουπ της. Τα layers και τα curtain bangs της χάριζαν κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνισή της, αλλά και κίνηση και αέρα στα μαλλιά της. Λατρέψαμε επίσης το blow out χτένισμά της, το οποίο σε συνδυασμό με το φρέσκο μίνιμαλ μακιγιάζ της (πολύ πιο απλό από αυτό που συνηθίζει) την έκανε να μοιάζει τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερη.

Μήπως με την νέα εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου να ζηλέψαμε λιγάκι; Τρέξε κατευεθείαν στο κομμωτήριο σου και δείξε την παρακάτω εικόνα.

Δες το hair look της:

Related posts

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»

Δύο μέτρα πόδια, καλλονή: Η Μαίρη Βυτινάρος μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της στη Μύκονο