«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Η Καλομοίρα περνάει αυτές τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά με αγαπημένα της πρόσωπα. Τη Δευτέρα 6/5 του Πάσχα μάλιστα η αγαπημένη τραγουδίστρια ευχήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram στους διαδικτυακούς της φίλους και παράλληλα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το γιορτινό τραπέζι.

Στο σπίτι της πεθεράς της, στη μητέρα του Γιώργου Μπούσαλη έκανε Πάσχα η Καλομοίρα και μάλιστα εκεί έψησαν και απήλαυσαν με αγαπημένα τους πρόσωπα το τεράστιο και εντυπωσιακό τραπέζι, που ετοίμασε η κυρία Λούλα.

Ο λόγος για την πεθερά της Καλομοίρα με την οποία φαίνεται να έχει εξαιρετικές σχέσεις. Οι δύο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες στο πασχαλινό τραπέζι με την τραγουδίστρια να την ευχαριστεί για όλα όσα ετοίμασε.

Στις επόμενες φωτογραφίες της ανάρτησης βλέπουμε το εσωτερικό του σπιτιού με πιο κλασικά στοιχεία και το χρυσό – κόκκινο χρώμα να επικρατεί. Από τη μεριά της η Καλομοίρα επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα με τζιν τζάκετ και λευκά σνίκερς για να είναι άνετη κατά το πασχαλινό ψήσιμο.

Η ανάρτηση της Καλομοίρα με την πεθερά της και το Πασχαλινό τραπέζι

«Χρόνια πολλά σε όλους!! Happy Easter! Last picture is my beautiful mother in law Loula. She made such a nice dinner for everyone! We love u ma!», έγραψε η Καλομοίρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»