Την έλεγαν φρικιό αλλά είναι ξανθιά κουκλάρα! Αυτή είναι η αληθινή εικόνα της «Σαταviστριας» της Eurovision

Η μάγισσα του Bambie Thug, προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision 2024 και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την πρωτιά.

Το άτομο που ερμήνευσε το «Doomsday Blue» είναι το 31χρονο Ιρλανδικής καταγωγής, Bambie Thug, μία queer προσωπικότητα που χρησιμοποιεί την αντωνυμία «το». Το εκκεντρικό του ντύσιμο, η σκηνική παρουσία και οι στίχοι του τραγουδιού, προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων σε όλη την Ευρώπη, με την Ιρλανδική εκκλησία να παίρνει θέση.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αμφιλεγόμενης Ιρλανδής

Η φετινή συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα και να προκαλέσει αντιδράσεις.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Ιρλανδίας και της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή της Eurovision προκάλεσε αντιδράσεις ωστόσο, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11/5.

Πριν όμως εμφανιστεί με αυτή την περσόνα, η τραγουδίστρια της Ιρλανδίας είχε μία καριέρα με εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο και πολύ, πάρα πολύ, διαφορετική εμφάνιση. Στις φωτογραφίες του παρελθόντος της από τα social media της, τις οποίες η ίδια έσβησε όταν αποφάσισε να αποκτήσει την περσόνα του Bambie Thug, βλέπουμε μία εντελώς διαφορετική καλλιτέχνιδα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, να ποζάρει φορώντας ρούχα άλλοτε λευκά, άλλοτε μαύρα, χωρίς το έντονο μακιγιάζ και τα props που χρησιμοποιεί πια στο performance του το Bambie Thug.

Πλέον εμφανίζεται αποκλειστικά με την περσόνα Bambie Thug, οπότε αυτές οι φωτογραφίες πλέον θεωρούνται συλλεκτικές.

Related posts

«Κουνιέμαι και μετακινείται το πρήξιμο στο πρόσωπό μου»: Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει την επέμβαση που έκανε

Ήταν 8 χρόνια παντρεμένοι, είχαν 3 παιδία: Χώρισαν Ζέτα Θεοδοροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης

Έγινε γνωστό πριν το γάμο: Σε πελάγη ευτυχίας ο Ανδρέας Γεωργίου και η σύντροφος του, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα & όλοι τους εύχονται