Την ειρωνεύτηκε και τον έβαλε στη θέση του: Η Ράνια Τζίμα «τελειώνει» για άλλη μια φορά στον Πρετεντέρη και αποθεώνεται

Το πρόσωπο της επικαιρότητας είναι η αγαπημένη Ράνια Τζίμα και πάντα με τις ατάκες της το Twitter κάνει…πάρτι και οι χρήστες τρελαίνονται!

Τον έβαλε στη θέση του

Η Ράνια Τζίμα είν1αι αρκετά συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας ενώ ιδιαίτερη είναι η αναφορά της και στο twitter. Αιτία δεν είναι άλλη από την αδυναμία που της δείχνει ο κόσμος στον τρόπο που παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο Mega. Ωστόσο μεγάλο μερίδιο αυτής της δημοσιότητάς της έχει και ο Γιάννης Πρετεντέρης.Και αυτό γιατί οι απορίες του Γιάννη Πρετεντέρη η τα όσα δηλώνει στον αέρα, αρκετές φορές έχουν φέρει την Ράνια Τζίμα εκτός εαυτού και τα καβγαδάκια τους και οι αντιδράσεις τους έχουν γίνει Viral στο διαδίκτυο.

Η ατάκα που την εξόργισε

Έτσι λοιπόν συνέβη και τώρα καθώς στο δελτίο του Mega βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Σωκράτης Φάμελος και οι επίμονες ερωτήσεις της Ράνιας Τζίμα στον κ. Γεωργιάδη για θέματα όπως οι υποκλοπές και η παραίτηση Καραμανλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ενόχλησαν τον Γιάννη Πρετεντέρη, που ήθελε κι αυτός να απευθύνεις τις ερωτήσεις του στον υπουργό.

Έτσι, παίρνοντας τον λόγο, είπε ειρωνικά «να σταματήσει η Εξεταστική Επιτροπή, για να ρωτήσω τον κ. Γεωργιάδη» με την παρουσιάστρια να γυρνάει προς το μέρος του και να ρωτά ενοχλημένη «Εξεταστική είναι αυτό;».

Δείτε το απόσπασμα

Δείτε τα πιο επικά σχόλια

Related posts

“Ο Δημήτρης Κόκοτας ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά και στο τέλος τα κατάφερε με τη βοήθεια του Θεού”

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της