Όλοι την αποκαλούν Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι: Η νέα φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου φωνάζει πως είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα

Μαρία Κορινθίου: Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι όπως την αποκαλούν διαθέτει μια πολύ μεσογειακή ομορφιά που μαγνητίζει τα βλέμματα σε όλες της τις εμφανίσεις. Η ίδια είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ισμήνη, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία και μοιάζει καταπληκτικά με τη μαμά της σαν δυο σταγόνες νερό. Η Μαρία Κορινθίου εκτός από πολύ εκφραστικό πρόσωπο διαθέτει και πολύ ωραίο σώμα, με καμπύλες και εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογράφιση με τα εσώρουχα

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες celebrities, η οποία ξεχωρίζει τόσο με το ταλέντο της στην υποκριτική όσο και με το στιλ αλλά και το ταμπεραμέντο της. Η ηθοποιός μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της.

Πρόσφατα, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στο προφίλ της κάποιες φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά lingeries από τη νέα συλλογή του ιταλικού brand, Intimissimi. Σε μία από τις αναρτήσεις της μάλιστα, φορά εσώρουχα από δαντέλα σε mint απόχρωση, τα οποία αναδεικνύουν την καλλίγραμμη και γυμνασμένη σιλουέτα της. ‘Όπως ήταν αναμενόμενο, τα εν λόγω posts ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς φίλους της Μαρίας Κορινθίου, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο sexy είναι.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι