«Τι με κρατάς λες και είμαι ο Πάσσαρης»: Σούσουρο με τη Σούπερ Κική και τις πρώτες φωτό μετά την κράτησή της στη φυλακή

Λίγη ώρα μετά τις 8 το πρωί, η Σούπερ Κική μαζί με δύο ακόμα γυναίκες πήραν το δρόμο για την Ευελπίδων με τη συνοδεία των αστυνομικών.

Τι συνέβη

Η γνωστή influencer προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της με το όνομα Άντρεα, η οποία -όπως κατήγγειλε- δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Σούπερ Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Όταν αποφυλακίστηκαν η influencer βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

«Η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει στα χρονικά» έγραψε χθες η Σούπερ Κική στο instagram της, μετά την κράτησή της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης.«Τι με κρατάς λες και είμαι ο Πάσσαρης» φώναζε η influencer κατά την μεταγωγή της στην Ευελπίδων.

Δείτε τις φωτογραφίες

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s