Θρήνος για την Τζένιφερ Άνιστον, πέθανε ο Έλληνας πατέρας της: Η σπαρακτική ανάρτηση

Τζένιφερ Άνιστον: Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από όλους τους ρόλους της, αλλά οι περισσότεροι την ταυτίζουν με αυτόν στα Φιλαράκια, αποχαιρετά σήμερα για πάντα τον αγαπημένο της πατέρα. Η Τζένιφερ Άνιστον στο παρελθόν έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις της στην οικογένειά της.

Τζένιφερ Άνιστον: Η συγκινητική ανάρτηση

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσε τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε σε ηλικία 89 ετών.

Ο ηθοποιός Τζον Άνιστον, κατά κόσμον Γιάννης Αναστασάκης, είχε γεννηθεί το 1933 στα Χανιά της Κρήτης. Η πασίγνωστη κόρη του και επίσης ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον, ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του την Δευτέρα, τρεις ημέρες μετά το μοιραίο συμβάν, αναρτώντας μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους, από όταν η εκείνη ήταν μωρό μέχρι σήμερα.

Τα λόγια που επέλεξε για να συνοδεύσει αυτές τις φωτογραφίες προκαλούν συγκίνηση: «Γλυκέ μου μπαμπά, Τζον Άντονι Άνιστον… Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήσυχος και χωρίς πόνο. Και στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα πλέον. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να με επισκέπτεσαι».

Τζένιφερ Άνιστον: Η σχέση με τους γονείς της

Ο θάνατος του πατέρα της έρχεται αφότου η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πόνο που της προκάλεσε το διαζύγιο των γονιών της και ότι πολύ αργότερα από το συμβάν κατάφερε να τους συγχωρήσει.

«Συγχώρησα τη μαμά μου. Συγχώρεσα τον πατέρα μου. Έχω συγχωρήσει την οικογένειά μου», αποκάλυψε η Τζένιφερ, σε μια συνέντευξη στο Allure την περασμένη εβδομάδα, κάτι που είναι μεγάλη υπόθεση αν σκεφτεί κανείς ότι είχε αποξενωθεί από τη μητέρα της για αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, χρειάστηκαν πολλά χρόνια θεραπείας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εγκατάλειψης που υπέστη, καθώς και ο πατέρας της την παράτησε όταν ήταν μικρό κοριτσάκι. Πρόσφατα, η σταρ των «Friends» συμφιλιώθηκε με τον πατέρα της, Τζον, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s