Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ρίξει αυλαία

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού: «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».Η ηθοποιός και ο καλλιτέχνης έγιναν ζευγάρι το 2013. Χαμηλών τόνων και οι δύο, παρέμειναν προσηλωμένοι στην επαγγελματική πορεία τους, κρατώντας την όμορφη οικογένειά που είχαν δημιουργήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σταθερό τους μέλημα ήταν πάντα η προστασία και η ισορροπημένη ανατροφή των δυο παιδιών τους, της 8χρονης Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς.Ακόμη και μετά τον χωρισμό, κοινή επιθυμία τους είναι να συνεχιστεί η αποχή τους από τα media, έτσι ώστε να προστατευτούν τα παιδιά τους.

Μέχρι αυτή την ώρα που αναπαράγεται το δημοσίευμα, ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, δεν έχουν δώσει κάποια επίσημη απάντηση για την σχέση τους. Ωστόσο κάνοντας μια αναζήτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλο, κάτι που ίσως επιβεβαιώνει έμμεσα στον χωρισμό τους.

Related posts

Πλωτό παλάτι: Η σκαφάρα της Ελένης και του Ματέο που κοστίζει 100.000 ευρώ, είναι ολόμαυρη με μπεζ καθίσματα

Το «μυστικό υγείας» του Σάκη Ρουβά: Το detox πιάτο που τρώει μετά το Πάσχα για να επανέρχονται οι κοιλιακοί

Χρειάζεται μόλις 3 υλικά: Το θαυματουργό μείγμα που χρησιμοποιεί η Ελένη Μενεγάκη για την κυτταρίτιδα