«Θέλουν να πάω στο πάνελ, να βρίζω και να βγάζω το φίδι απ’ την τρύπα» – Επιστρέφει σε εκπομπή η Σάσα Σταμάτη;

Όσα είπε σε πρόσφατη έξοδό της η Σάσα Σταμάτη, προβλήθηκαν από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», κάνοντας λόγο για επικείμενη τηλεοπτική επιστροφή της.

Σάσα Σταμάτη: Οι δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Ο Νίκος Κοκλώνης με πήρε τηλέφωνο για κάτι… Νίκο, τηλεφώνησέ μου, ξέρεις εσύ. Άμα γίνει αυτό, δεν ξέρω αν θα είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Ακόμη και να μη γίνει, και μόνο που ένας άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο, με κάλεσε στο γραφείο του, με σεβάστηκε και μου μίλησε με τόσο ωραία λόγια, για μένα είναι σαν να έχει γίνει. Οι περισσότεροι με θέλουν για αυτό το πράγμα, να πάω στο πάνελ και να βρίζω και να βγάζω το φίδι απ’ την τρύπα. Κάνω και αυτό, αλλά μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα, στα οποία δεν έχω δοκιμαστεί και θα ήθελα», είπε για τα επαγγελματικά της η επιτυχημένη δημοσιογράφος.

«Στα προσωπικά μου, είμαι μόνη μου και είμαι τέλεια. Τα ωραιότερα δώρα τα παίρνω μόνη μου στον εαυτό μου. Συνήθως, λέω μη μου κάνετε δώρα, γιατί θα μου πάρετε καμιά βλακεία, δώστε μου καλύτερα λεφτά», σημείωσε επίσης.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα