«Θέλω μόνο να τον δω…»: Σε κακή κατάσταση η Παναγιώταρου, μετά από όσα διέρρευσαν και την αποχώρηση του Σχίζα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Survivor all star αυτές τις μέρες.

Τι είπε για την όλη υπόθεση

Η Αλεξάνδρα νιώθει προδομένη. Είναι στεναχωρημένη και ενοχλημένη. Μίλησα πολύ ώρα χθες και της ζήτησα να τοποθετεί σε δημόσια. Μου είπε πως το μόνο που θέλει είναι να δει τον άνθρωπό της, που έρχεται σύντομα στην Ελλάδα, για να μιλήσουν, γιατί δεν ξέρει τι έχει ειπωθεί. Έχουμε ακούσει διάφορα πράγματα στα social media. Ότι δεν ήταν πιστή όσο έλειπε εκείνος, που είναι σοβαρό, γιατί δεν είναι κολλητές με την Ελευθερία. Το παράπονό της είναι ότι την παρηγορούσε για τον Μάριο Πριάμο και το ευχαριστώ ήταν να την διαβάλλει στον σύντροφό της», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Στάθης Σχίζας στο τελευταίο συμβούλιο του survivor ανακοίνωσε την αποχώρησή του: «Εντελώς τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Η συνέχεια των δηλώσεων

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου. Κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου.

Με έχουν βρίσει, όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ.

Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση» και έτσι έγινε.

Related posts

Σε ποιον μοιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γονείς της

Βάζει γκολ στα δίχτυα του έρωτα: Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram μετά την νίκη του

Επιτομή της κομψότητας: Η Ελένη Ερήμου σε σπάνια εμφάνιση στα 79 της αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός