«Θεέ μου τι γκóμενος»: Αποθέωσαν τον Κασσελάκη σε νέο του βίντεо που μоιάζει με μоντέλο оίκου μόδας

Ντυμένος με κολλητό ζιβάγκο και τρέντι γυαλιά οράσεως ο Στέφανος Κασσελάκης αποθεώθηκε από άντρες και γυναίκες για την εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και κορμοστασιά.

Τη δημιουργία 29 think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προαναγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης με βίντεο που ανάρτησε στα social media, τονίζοντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Δείτε τον στο βίντεο:


«Θα είναι 29 θεματικές ενότητες, 29 think tank. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα,κατηγορία ανά κατηγορία» υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπληρώνει ότι έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα σχετικά με τα think tank.

«Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις βάσει μίας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά.

Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή τη χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση, που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα» υποστηρίζει ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε τα σχόλια

Related posts

Ταπεινή όπως πάντα: Η Άννα Μαρία πήγε στις φιλανθρωπίες της με Σανέλ μπαλαρίνες και όλοι κοίταζαν εκείνη

“Δεν είναι από τον χώρο μας”: Στα πατώματα η Αντωνά, δεν μπορεί να χωνέψει με ποια είναι τώρα ο Σοιλέδης

“Ο αληθινός Φιλέλληνας” Γενέθλια για τον Πρίγκιπα Παύλο, όλη η Ελλάδα του εύχεται να τα εκατοστήσει