Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν είμαι ο κλασικός πατέρας που θέλει ο γιος του να παίζει μπάλα , τον στέλνουμε μπαλέτο»

Για την ενασχόληση του γιου του με το μπαλέτο μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς, τονίζοντας πως θεωρεί αυτονόητο οι γονείς να σπρώξουν και να ενισχύσουν το παιδί τους στην κλίση που βλέπουν ότι έχει το παιδί τους.

«Στην ηλικία που είναι τώρα το παιδί, λέει πως θέλει να το κάνει και θέλει να το βάλει στη ζωή του όλο και περισσότερο. Αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Επιπλέον, ανέφερε πως βλέποντας τα μαθήματα του γιου του αντιλήφθηκε ότι ο κλασικός χορός είναι μαγικό και ευγενικό πράγμα.

«Δε με νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια»

Ερωτώμενος για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει το παιδί του για την επιλογή του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς υποστήριξε πως αυτά προέρχονται από το ουδέτερο περιβάλλον του παιδιού. Επιπλέον, πως δεν έχει σημασία από ποιους ήταν ενώ δίνοντας ένα παράδειγμα για τα σχόλια υπογράμμισε ότι «ένα αγοράκι ίσως να είναι καλό να παίξει και λίγο παραπάνω ποδόσφαιρο».

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και παλιότερα στην αγάπη που έχει το παιδί του για το κλασικό μπαλέτο. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε πει ότι δεν είναι ένας κλασικός πατέρας, που θέλει ο γιος του να παίζει μπάλα και πως όταν κατάλαβε την κλίση του γιου του στον χορό στήριξε την επιλογή του. Έτσι το αγόρι του ασχολείται εδώ και 4 χρόνια με το κλασικό μπαλέτο.

«Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό. Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις. Όμως, είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα. Πραγματικά, είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα. Δεν κάνει παραστάσεις. Όμως, είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια, που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα. Σκοπός είναι σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Related posts

“Εκτός από τον έναν γιο του” Η Αφροδίτη Σκαφιδά αποκαλύπτει τη σχέση της με τα παιδιά του Πύρρου Δήμα

“Πετάμε πετάμε” Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα χαρμόσυνα για την Ναταλία Γερμανού

Έχει δύο γιους, θα ολοκληρωθεί η ευτυχία της! Όλοι εύχονται στη Σίσσυ από το πρωί, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα