Θα τραβάει τα μαλλιά του ο Μπισμπίκης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της Κ.Μπεκιάρη – Με μαύρη ολόσωμη φόρμα στην αυλή της

Δυναμική επιχειρηματίας η Κωνσταντίνα, σέξι μαμά και γυναίκα με τσαγανό και καλλίγραμμη σιλουέτα! Θα τραβάει τα μαλλιά του ο Μπισμπίκης!

Η εμφάνιση της πρώην γυναικας του

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και επιχειρηματίας αυτή τη φορά έγινε viral στo Instagram για την υπέροχη εμφάνισή της, η οποία τα τελευταία δυο χρόνια έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.Με αφορμή τον ερχομό της Άνοιξης η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανήρτησε μια φωτογραφία, με την ίδια να ποζάρει με μαύρη ολόσωμη φόρμα -που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της- την ώρα που διακοσμούσε την αυλή της.

«Στολίζω την κρυφή μου αυλή, μιας και η Πρωτομαγιά ανήκει στα λουλούδια και την Άνοιξη….. Την «εξέγερση» την αφήνω για 21 του μήνα! Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε… ΥΓ Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ρίτσος «Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τις εικόνες

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού