«Θα σε παρατήσει!»: Επιθετικό πέσιμο στην Μπάρκα μετά τις αποκαλύψεις για το ερωτικό τρίγωνο με Καινούργιου – Τσαγκρίδη

Μια complicated κατάσταση που συμβαίνει στο μέχρι πρότινος “αψεγάδιαστο” lifestyle, με πρωταγωνιστές τρία γνωστά πρόσωπα, είναι το νέο talk of the town. Στο διαδίκτυο έχει μεταμορφωθεί σε κανονικό καφενείο, μετά την αποκάλυψη του νέου έρωτα της πόλης, με πολλά συστατικά απιστίας, προδοσίας και παράπλευρες απώλειες.

Η Δανάη Μπάρκα ερωτεύτηκε με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη και το κοινό έστησε κανονικό λαϊκό δικαστήριο, ξεχνώντας τους αγώνες του #metoo που έκανε στον κορωνοιό και το diversity που προωθούσε μετά μανίας.

“Το ερωτικό τρίγωνο της showbiz”, “τα καυτά ερωτικά φιλιά Μπάρκα- Τσαγκρίδη”, “Το κρυφό ραντεβού Καινούργιου – Τσαγκρίδη” ήταν μερικοί από τους πιπεράτους τίτλους των δημοσιευμάτων και αμέσως μετά, ενημερωθήκαμε για τα follow, unfollow, και μια άσπονδη φιλία ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες που ερέθισαν ακόμα περισσότερο τον εγκέφαλο του αδηφάγου κοινού που χωρίστηκε σε δυο στρατόπεδα και απάντησε με σεξιστικές αναλύσεις και χοντράδες κάτω από τα προφίλ τους. Ποιος νοιάζεται για όλα αυτά; Μα όλοι! Γιατί το gossip πουλάει… Όλοι εδώ και τρεις μέρες βλέπουν χωρίς ανάσα την εξέλιξη μιας hot ιστορίας και δεν χάνουν αράδα από τις ραγδαίες εξελίξεις και τα news που τροφοδοτούν διαφορετικά θέματα με τους ίδιους όμως πρωταγωνιστές.

Η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη”, “γκρέμισε” την γλυκιά εικόνα της από το βάθρο και βρέθηκε στο πυρ το εξώτερον μιας και πρόδωσε την φίλη της Κατερίνα Καινούργιου, να δέχεται κύματα μίσους και δημόσιας κατακραυγής μέσα από τα προφίλ της στα social. Δείτε μερικά από αυτά παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται