«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα»: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Τάιλερ Μάκμπεθ – Αυτό το νησί θα επιλέξουν για το μυστήριο

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτοντας την πρόθεσή τους να παντρευτούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ότι σκοπεύουν να αποκτήσουν μόνιμη κατοικία στη χώρα μας.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν εξετάζει επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, ο σύζυγος του κ. Κασσελάκη υπογράμμισε ότι σκοπός του είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για την Ελλάδα την έγκριση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ, μιλώντας για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις μετά το πρόσφατο συνέδριο, προβλέποντας επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάιλερ Μακμπέθ:

Δημ.: Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το νομοσχέσιο των ομόφυλων ζευγαριών; Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να παντρευτείτε στην Ελλάδας;
Τ: Είναι ένα εξαιρετικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως υπάρχει έδαφος που πρέπει να καλυφθεί ακόμα. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι η απάντηση είναι ναι. Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι.
Δημ.: Φήμες λένε ότι προσφάτως αγοράσατε σπίτι στο Κολωνάκι. Αληθεύουν;
Τ: Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια τουλάχιστον.
Δημ.: Τι σας ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζετε; Με ποιον τρόπο δηλαδή η εκλογή του κ. Κασσελάκη επηρέασε τη ζωή σας.
Τ: Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μία νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά, ζεις την εμπειρία του να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές.
Δημ.: Πώς θα συγκρίνατε την ελληνική με την αμερικανική νοοτροπία;
Τ: Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή στην αλλαγή και στη διαφορετικότητα. Ενώ η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμή.
Δημ.: Σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά εδώ στην Ελλάδα;
Τ: Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς για την Ελλάδα.
Δημ.: Σε περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες Ευρωεκλογές, ποια θα είναι η συμβουλή σας προς τον Στέφανο Κασσελάκη.
Τ: Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές, νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τι θα γίνει αν δεν” είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Από τώρα μέχρι και τις εκλογές θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σε αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του.

Related posts

«Φέρτε πίσω τα γλυπτα μας»: Ο Διονύσης ζαχος μεταμορφώθηκε σε μελινα μερκουρη και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του

Πέτυχε αυτό που ήθελε: Με «χρυσό» συμβόλαιο στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Δάκρυσαν και οι τηλεθεατές: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του “J2US” και όλοι σχολίασαν το ίδιο