Θα καμαρώνει από ψηλά η Καρολάιν: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας 2 χρόνια μετά την γυναικοκτονία της μητέρας της

Δυο χρόνια μετά την δολοφονία της Κάρολαιν, η μικρή Λυδία ζει μόνιμα πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με τους παππούδες της. Μια φωτογραφία της, μας αποκαλύπτει ότι η μικρούλα είναι ένα πανέμορφο, σγουρομάλλικο κοριτσάκι.

Η μόνιμη μετακόμιση στις Φιλιππίνες

Πλέον, η οικογένεια Κράουτς έχει γυρίσει σελίδα. Μετά τη μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, και τη μικρή Λυδία που έχουν εγκατασταθεί στις Φιλιππίνες, ακολουθεί και ο πατέρας της, Ντέιβιντ.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς έχει μάλιστα κάνει γνωστό ότι στο σπίτι της Αλοννήσου, που τόσο αγάπησε και πριν 20 χρόνια αποφάσισαν να εγκατασταθούν με τη σύζυγό του, έχει μπει πωλητήριο. Η πώληση αποφασίστηκε ώστε να κοπούν οι δεσμοί με την Ελλάδα και η μικρή Λυδία να μεγαλώσει “μακριά από την τοξική παρουσία” του δολοφόνου πατέρα της, όπως έχει δηλώσει ο 79χρονος συνταξιούχος μηχανικός από τη Βρετανία.

Η βάφτιση της μικρής Λυδίας

Η μικρούλα βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στην παλιά πόλη της Αλοννήσου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, ακριβώς πέντε μήνες μετά τη δολοφονία της μητέρας της.

Η κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν, βαφτίστηκε στην εκκλησία που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα