Θα ήθελε να το κάψει: Η ερωτική εξομολόγηση του Μπισμπίκη που σίγουρα δεν θα άρεσε στην Βανδή

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνειv viral, η τελευταία εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε και με τα φιλιά πάνω στη πίστα. Ως γνωστό, στο διαδίκτυο πλέον βρίσκεις πολλά πράγματα ενώ έχουν περάσει χρόνια.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του ηθοποιού με μία συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγο

Σε αυτήν τη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλαγε για τον έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος».

«Φυλάξου, Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media.

Όπως φαίνεται, μάλλον ούτε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη εγκρίνει τη συμπεριφορά του ζευγαριού και η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μαρτυρά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία σκιά και στη λεζάντα έγραψε: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοφιλές ζευγάρι.

Ωστόσο, μάλλον θέλει να τους δώσει να καταλάβουν πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες και στα παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μιχάλη.

Related posts

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις

Ερωτευμένη ξανά η Μαρία Καρλάκη; Η ανάρτηση που “αναστάτωσε” για την προσωπική της ζωή

Δίμετρη 16χρονη, “φτυστή” ο Δέλλας: Σωστό μοντέλο η κόρη της Μαστροκώστα, έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο