Τεράστιος πάγκος και παντού ράφια: Η κουζίνα της Δέσποινα Βανδή είναι το όνειρο κάθε Ελληνίδας νοικοκυράς

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδέχτηκαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο μοντέρνο σπίτι, που διατηρεί η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια, ούσα λάτρης του καλού φαγητού και υπέροχη οικοδέσποινα, μπήκε στην κουζίνα, μαγείρεψε και υποδέχτηκε την παρέα της.

Η τεράστια κουζίνα της

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί βίντεο και φωτογραφίες από το σουαρέ, όχι μόνο με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και με τους κολλητούς της.

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η μεγάλη βιβλιοθήκη που πρωταγωνιστεί στο σαλόνι της ενώ σε ένα ακόμη post -όπου η Δέσποινα Βανδή προωθεί το νέο της τραγούδι- βλέπουμε την τεράστια τζαμαρία με θέα προς τον κήπο και την πισίνα.

Σε άλλη ανάρτηση είδαμε τη μεγάλη βιβλιοθήκη στο σαλόνι της σε αποχρώσεις του γκρι.

Ενώ στο post όπου η Δέσποινα Βανδή προωθεί το νέο της τραγούδι είδαμε την τεράστια τζαμαρία με θέα προς τον κήπο και την πισίνα.

Η Δέσποινα Βανδή έχει μιλήσει και σε συνεντεύξεις της για το πόσο αγαπά να μαγειρεύει για τα παιδιά της και μέσω του Instagram, βρήκε έναν τρόπο να μοιραστεί αυτό το χόμπι με τους ακόλουθούς της, ανταλλάζοντας ιδέες και μαγειρικά tips.

Σε αντίθεση με το total white που βλέπουμε συχνά στα σπίτια των celebrities, η κουζίνα της Δέσποινας Βανδή έχει στιλ και προσωπικότητα.

Ένας μαύρος τοίχος που φωτίζεται από δύο εντυπωσιακές ραφιέρες γεμάτες βάζα με μαγειρικά υλικά είναι το συνηθισμένο φόντο για τα βίντεο των συνταγών της.

Ο σκούρος «καμβάς» φωτίζεται από έξτρα λεπτομέρειες όπως δύο μεταλλικά βάζα με φυτά, ψάθινα καλάθια που δίνουν μια πιο ζεστή νότα αλλά και ένα pop art poster της Μέριλιν Μονρό που δίνει χαρακτήρα στο χώρο.

Μεγάλα ψάθινα σουπλά και βάζα προσθέτουν υφή στον μεταλλικό πάγκο, ενώ όπως φαίνεται σε κάποια βίντεο, ο χώρος «ανοίγει» από τη μία πλευρά, επικοινωνώντας με την μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο μπάρμπεκιου και λούζει τον χώρο με φως.

Δείτε φωτογραφίες από την κουζίνα της

Related posts

“Τόσο σου στοίχισε ο χωρισμός”: Σούσουρο με τη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό στην παραλία

Λουτρό αλήθειας από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Θα “ρίξω” βόμβα μεγατόνων!»

“Έλεγε ότι δεν είμαι ωραίο κοριτσάκι”: Κατάθεση ψυχής της Δόμνας Μιχαηλίδου για τη μητέρα της