Τεpάστιος κήπος, κρuφός φωτισμός: Το σπίτι-ανάκτορο του Γιώργου Παπαδάκη που γλίτωσε από τη φωτιά στην Πεντέλη

Στιγμές ανησυχίας πέρασε ο Γιώργος Παπαδάκης για το πολυτελές σπίτι του στην Πεντέλη, αφού λίγο έλειψε να τυλιχθεί στις φλόγες.Ευτυχώς οι κόποι μιας ζωής του παρουσιαστή, έμειναν στο τέλος όρθιοι.

«Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Δεν θα πρέπει να θριαμβολογούμε για αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το θέμα της ατομικής ευθύνης και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πειθάρχησαν στο 112 που ευτυχώς αυτή τη φορά λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Αυτό έσωσε ανθρώπινες ζωές» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στο OPEN.

σπίτι

Μιλώντας για τη συμβολή των εθελοντών

«Ήρθε η αστυνομία και μας είπε ότι πρέπει να φύγουμε και επιστρέψαμε όταν εκτιμήσαμε. Η φωτιά έτρεχε με τρομερή ταχύτητα» συμπλήρωσε.

«Έβρεχε φωτιά» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και επεσήμανε πως «εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα μπροστά σε αυτό που έπαθαν εκείνοι. Θα πρέπει να υπάρξει σύντομα η αποκατάσταση σε αυτούς τους ανθρώπους κι επιτέλους να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο κακό ενδεχόμενο».

Γιώργος Παπαδάκης: Έτσι είναι το εντυπωσιακό σπίτι του
Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους όσο αναφορά την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, το σπίτι που διαθέτει στην Πεντέλη είναι αντυπωσιακό με έναν τεράστιο κήπο.

Μάλιστα, στο εσωτερικό του σπιτιού ο κρυφός φωτισμός στο ταβάνι δίνει μία διαφορετική αίσθηση συνδυάζοντας το μοντέρνο με την κομψότητα, ενώ φαίνεται πως το στυλ του σπιτιού βασίζεται σε απλά και μίνιμαλ στοιχεία.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι

Related posts

Θεά του στιλ: Η Μάγδα Τσέγκου με μίνι φούστα έκανε όλο το Ελληνικό να θαμάζει τα καλλίγραμμα πόδια της

«Κόλαφος» ο Γιαννακόπουλος για Maestro: «Με έπιασε εμετός – Όλοι ξέρουμε πώς έγινε ηθοποιός!»

Του έπεσαν τα μαλλιά του Γρηγόρη: Ο παίκτης που σάρωσε τα πάντα με 100.000 ευρώ και η τραγική ειρωνεία