Τέλος η υποκριτική για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη: «Από εδώ και πέρα δεν θα δουλέψω ξανά» – Η νέα καριέρα και τα παιδιά του

Ο αγαπημένος ηθοποιός εκτός από πολύ ταλαντούχος και όμορφος είναι και πολύ αστείος με υψηλή αίσθηση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης για την υποκριτική και τα παιδιά του

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «από εδώ και πέρα δεν θα δουλέψω ξανά. Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές σε συνεργασίες και έχω πληρώσει τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασα. Βγήκα να μιλήσω για τον Λιγνάδη, εκτέθηκα και το έβγαλα από πάνω μου, για μένα σταματάει εκεί. Οι άνθρωποι που δουλεύουν πια, είναι περισσότερο ικανοί στα social media και τα like. Έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από την υποκριτική. Πλέον βρίσκομαι σε έναν ωραίο χώρο στο κέντρο της Αθήνας και δουλεύω στην υποδοχή».

Επίσης, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αναφέρθηκε στο ταλέντο του στη ζωγραφική, για το οποίο σκέφτεται σοβαρά να φοιτήσει στο μέλλον στη Σχολή Καλών τεχνών.

Αναφερόμενος στον λόγο που δεν είχε προτάσεις, επεσήμανε «λόγω του metoo, το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε για δουλειές, άνθρωποι που με σκέφτηκαν, ίσως, δεν με πήραν τηλέφωνο για να μην μπλέξουν».

Όσον αφορά τα παιδιά του, σημείωσε πως είναι πάντα δίπλα τους, ωστόσο, αποποιήθηκε τον όρο «Ελληνίδα μάνα», καθώς, αν και προστατευτικός, προτιμάει την αλητεία για εκείνα, κάνοντας φυσικά, χιούμορ.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή του

Related posts

Πέντε χρόνια μετά τον γάμο! Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για Λασκαράκη – Σουλτάτο και όλοι τους εύχονται

Ατελείωτα πόδια, φόρεμα που δεν βγαίνει δεύτερη φορά: Η λαμπερή εμφάνιση της Χρουσαλά που θύμισε γαλαζοαίματη

“Ποιος ιερέας σε δέχθηκε;” Το κράξιμο στη Μαρία Μενούνος για τη βάπτιση της κορούλας της