Τέλος η Σούπερ Κική από την τηλεόραση, η τελευταία συνέντευξη που την έκοψαν από παντού, το ξέσπασμα και τα κλάματα

Ξέσπασε η Super Κική πολύ έντονα. Αφορμή στάθηκε η έντονη κριτική που δέχθηκε για τις δηλώσεις της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και το κόψιμο της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ από τις διαδικτυακές φόρμες.

Ξέσπασε σε κλάματα

Όπως θα δείτε, στο βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή influencer επιτίθεται στις – όπως τις αποκάλεσε – «πρωινατζούδικες εκπομπές», αναφέρεται στην τοξικότητα αυτών, στην επιλεκτική αναφορά σε δηλώσεις της, ανάμεσα σε πολλά άλλα που απαντούσε στις ερωτήσεις, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η τηλεόραση για εκείνη… τελείωσε, ειδικά για τέτοιου είδους «κακές εκπομπές» που «ψάχνουν ένα σάκο του μποξ» εκμεταλλευόμενες την ειλικρίνειά της.

«Θέλω να πω δημόσια ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσω ποτέ ξανά συνέντευξη σε μία τόσο τοξικοεκπομπή, πρωινατζούδικη, κακιά εκπομπή, γιατί ποτέ δεν έρχονται για καλό. Και όταν λέω συνέντευξη εννοώ αυτή του ποδαριού, στην οποία μπορεί εγώ να μιλάω μισή ώρα με σαράντα λεπτά σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου, παρόλα αυτά αυτοί δείχνουν τα δύο λεπτά.

Εντάξει, όλοι ψάχνουν ένα σάκο του μποξ να παίξουν μπουνιές, κολλάω να είμαι εγώ αυτός ο σάκος γιατί μιλάω πολύ χύμα, είμαι ειλικρινής, γιατί έχω σιχαθεί την τελειότητά τους, παρόλα αυτά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ασχοληθώ ποτέ με την τηλεόραση», δήλωσε η ίδια στο βίντεο που ανάρτησε.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Μας έπεσε το σαγόνι: Τόσα εκατομμύρια στοίχισε το νέο οικόπεδο “φιλέτο” που αγόρασε ο Κάρολος στη Ν. Υόρκη

Κολάζει το πανελλήνιο η Βίκυ Καγιά: Έβαλε μαγιό στα 46 της και ρίχνει όλο το ίντερνετ με την ανάρτηση

«Το χέρι μου πήγε αυτόματα στο τελευταίο βαγόνι» Η ανάρτηση της Δέσποινας Καμπούρη για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη