«Ταφόπλακα» από την Όλγα Κιουρτσάκη: Η ανακοίνωση της δικηγόρου της για την οικογένεια της και την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου

Την σιωπή της “έσπασε” η Όλγα Κιουρτσάκη μετά τις φήμες που την θέλουν να τσακώθηκε με την μητέρα της Άντζελα Δημητρίου, στο ταξίδι τους στην Αμερική με αφορμή την περιοδεία της τραγουδίστριας και εδώ και περίπου 2 μήνες δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Τι έχει συμβεί

Συγκεκριμένα, όπως ακούστηκε την περασμένη εβδομάδα, μητέρα και κόρη είχαν ένα καβγά, με αποτέλεσμα να μην μιλάνε και παρόλο που μένουν στην ίδια πολυκατοικία να είναι σαν άγνωστες και να αποφεύγουν τυχαία συναντήσεις στους διαδρόμους.

Μάλιστα, οι εκπομπές επικοινώνησαν με φιλικά πρόσωπα της Άντζελας Δημητρίου, τα οποία αποκάλυψαν δημόσια πως γνωρίζουν για την κόντρα, με τον Νεκτάριο Αναγνωστού να αναφέρει πως κάτι έγινε στην Αμερική ανάμεσα στην Άντζελα, την Όλγα και τον σύζυγό της.

«Της έκανε κάτι η Όλγα με τον άντρα της, τους είχε πάρει μαζί. Ήταν και ο Χρήστος Δάντης μαζί της. Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι μπροστά. Και η Όλγα έχει στεναχωρηθεί, όχι μόνο η μάνα της. Ήταν κάποια λόγια της», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μετά τις φήμες λοιπόν που ακούστηκαν και τις δηλώσεις που έγιναν, καμία από τις δυο πλευρές δεν τοποθετήθηκε σχετικά. Μάλιστα, όταν οι κάμερες συνάντησαν την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο απέφυγε να απαντήσει ευγενικά και αποχώρησε φανερά καταβεβλημένη και μαυροφορεμένη. Από την πλευρά του, ούτε και ο σύζυγός της Όλγας Κιουρτσάκη θέλησε να απαντήσει – δείτε εδώ την αντίδραση του.

Αφού λοιπόν το ζευγάρι απηύδησε με τα όσα έχουν ακουστεί στις εκπομπές, έστειλαν μέσω του δικηγόρου τους ανακοίνωση στα ΜΜΕ. Αναλυτικά τα όσα αναγράφει μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Τρίτη 23/1 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου της Όλγας Κιουρτσάκη

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για την ψυχική μας ισορροπία και προτίστως με γνώμονα την προστασία του ανηλίκου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένεια μας θα προβέι στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται. Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίσουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όλα επιλέγουμε δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της δικηγόρου της.

Related posts

“Του τα είπα όλα”: Η τελευταία κουβέντα που έκαναν Δώρα Τσαμπάζη – Αλέξανδρος Νικολαίδης πριν πεθάνει

“Μόνο για τις σοβαρές σχέσεις λέω στο παιδί μου” Καρφιά Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου μήνες μετά τον χωρισμό

“Εκείνη μου λείπει, όχι ο γάμος” Το ξεστόμισε ο Μαραντίνης 5 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Χρηστίδου