Τα “έσπασε” στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαργαρίτη – Το ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη, που καταχειροκροτήθηκε

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε δραματικές εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής και ιδιαίτερα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Μάλιστα, έχουμε δει να σημειώνονται διάφορες αποχωρήσεις από μέλη του.

Ωστόσο, κάποια μέλη του κόμματος, αυτές οι αλλαγές δε φαίνεται να τα πτοούν. Χθες το βράδυ, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η βουλεύτρια του κόμματος της αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης, και η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, Χριστίνα Μαραγκόζη .

Αποθεώθηκε από τους θαμώνες

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μαζί με την παρέα της. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, από τη χαρά και την ευχαρίστηση, που ένιωθε δε δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει στην πίστα.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τη μορφή βίντεο, και προβλήθηκε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.






Related posts

“Του τα είπα όλα”: Η τελευταία κουβέντα που έκαναν Δώρα Τσαμπάζη – Αλέξανδρος Νικολαίδης πριν πεθάνει

“Μόνο για τις σοβαρές σχέσεις λέω στο παιδί μου” Καρφιά Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου μήνες μετά τον χωρισμό

“Εκείνη μου λείπει, όχι ο γάμος” Το ξεστόμισε ο Μαραντίνης 5 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Χρηστίδου