Τα πήρε στα χέρια της & “έφριξε”: Η Βάσω Λασκαράκη είπε για τα σχολικά βιβλία αυτό που σκέφτεται κάθε Ελληνίδα μαμά

Παράπονο Βάσως Λασκαράκη: Μία σειρά από αναρτήσεις τύπου stories δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός με σκοπό να εκφράσει την αγανάκτησή της για τον τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένα τα σχολικά βιβλία.

Έφριξε με αυτό που είδε

«Θέλω να ρωτήσω κάτι πάρα πολύ απλό. Όλοι εσείς οι άνθρωποι που φτιάχνετε αυτά τα βιβλία τα σχολικά, για ποιο λόγο δεν συνυπολογίζετε τις ηλικίες για τις οποίες φτιάχνονται αυτά τα βιβλία;», ήταν οι πρώτες της φράσεις, μέσω τον οποίων έκανε ξεκάθαρο τον εκνευρισμό της.Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, τα βιβλία του δημοτικού είναι δυσνόητα όχι μόνο για τους μαθητές της πέμπτης τάξης που πηγαίνει η κόρη της, αλλά και τα βιβλία των μικρότερων τάξεων, με τα οποία είχε έρθει σε επαφή τα προηγούμενα χρόνια, μέσω της μικρής Εύας.

«Εκτός από άγνωστες λέξεις για την ηλικία των παιδιών, είναι και κακοσυνταγμένα, δεν βγάζουν νόημα, είναι ακαταλαβίστικα και δεν θα με πείσει κανείς για το αντίθετο. Φτιάξτε τα βιβλία καλύτερα, έλεος! Από τότε που πηγαίναμε εμείς σχολείο, δεν έχει διορθωθεί και κάτι. Τα βιβλία έχουν αλλάξει αλλά συνεχίζουν να είναι ακατανόητα», σημείωσε

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε

Απαντήσεις που έλαβε:

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν