«Τα παιδιά είναι ερωτευμένα!»: Ηχηρή αποκάλυψη και παρασκήνιο για τη σχέση Λιάγκα & Αντωνά

Μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ) με τους δύο να είναι πολύ κοντά σε μαγαζί της Παραλιακής κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Οι φήμες λοιπόν κάνουν λόγο, πως ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι πολύ κοντά και ίσως σε σχέση;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρία Αντωνά είναι ελεύθερη μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες γίνεται έντονη συζήτηση, πως η Μαρία Αντωνά είναι καλά στα προσωπικά της και μάλιστα σε σχέση με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης.

Με τη σειρά του, την Τρίτη 4/6 ο Νάσος Γουμενίδης μίλησε στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις – δεδομένου ότι η φωτογραφία Λιάγκα και Αντωνά βγήκε στη δημοσιότητα μέσα από το blog του ”Nasosblog.gr”.

Ο ίδιος τόνισε, πως Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά αποτελούν ένα νέο και ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε, πως θα επανέλθει με αποκλειστικό ρεπορτάζ το Σάββατο 8/6 από την εκπομπή του ”Επί τόπου”.

Οι αποκαλύψεις για τη γνωριμία του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά

«Το αποκλειστικό δεν το είδατε ακόμη, θα το δείτε το Σάββατο με αποδείξεις. Τα παιδιά είναι ερωτευμένα. Είναι καλά, είναι στην αρχή. Ο Γιώργος είναι ένας ελεύθερος άντρας, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αυτά δεν ήταν μαγκούφης, είχε συντρόφους, τις οποίες όμως τις προστάτευε – έχει δύο παιδιά και δεν θέλει να εκθέσει την προσωπική του ζωή, τα έχει πάνω από όλα.

Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Θεωρώ, ότι διαφορετικά ο Γιώργος δεν θα έβγαινε προς τα έξω και σε κοινή θέα με τη Μαρία. Νομίζω ότι ο Γιώργος διανύει μετά από πάρα πολύ καιρό μια γλυκιά, ρομαντική και ερωτική περίοδο. Ο Γιώργος δεν θα έμπαινε στη λογική να βγαίνει έξω, να επισκέπτεται μαζί με τη Μαρία διάφορους χώρους, σπίτια κοινών φίλων, να βλέπουν μαζί διάφορα τηλεοπτικά event στα σαλόνια. Θα δώσουμε ρεπορτάζ το Σάββατο…

Το θέμα είναι το εξής, έτσι όπως βλέπω τον Γιώργο να μην αντιδρά καθόλου μετά το σημερινό θέμα στην εκπομπή του, που έβγαλε το Nasosblog… Ως πρώτη ανάγνωση, επειδή τον ξέρω τον Λιάγκα κοντά 30 χρόνια, θα σας πω με πλήρη γνώση ευθυνών και συνεπειών ότι ο Λιάγκας είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να αντιδράσει, δεν θέλει να το κοινοποιήσει προς τα έξω, δεν θέλει να απαντήσει στο ρεπορτάζ, γιατί το απολαμβάνει και του αρέσει αυτό που ζει.

Διαφορετικά αν δεν ίσχυε τίποτα από αυτά που γράφουμε, ξέρετε πολύ καλά με αυτήν την αυτοαναφορικότητα που έχει ο Λιάγκας, τι μονόλογο θα είχε σήμερα με πρωταγωνιστή εμένα. Μην πάτε ακόμα Τήνο να πάτε προς το παρών Φλέβες με το σκάφος», είπε ο Νάσος Γουμενίδης.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του