Τα μάτια του μπαμπά και το χαμόγελο της μαμάς: Η κόρη του Σταβέντο μεγάλωσε και σίγουρα θα κάψει πολλές καρδιές στο μέλλον

Η μικρή Ανατολή Κουϊνέλη μεγαλώνει καθημερινά και οι γονείς της καμαρώνουν. Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού με την 5,5 ετών κόρη τους.

Η κόρη τους μεγάλωσε

ΗΉβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχουν ένα παραμυθένιο love story και συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν στο X Factor, όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 16 ετών και διεκδικούσε μια θέση στην εγχώρια στη μουσική βιομηχανία. Λίγα χρόνια αργότερα ο έρωτάς τους οδήγησε στην δημιουργία οικογένειας, με την 5,5 ετών κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να παραμένει ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή.

Η 5,5 ετών Ανατολή μεγαλώνει καθημερινά και είναι το ομορφότερο δώρο στη ζωή των Κουϊνέλη-Αδάμου

Η 5,5 ετών κόρη του ζευγαριού έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών της αλλά και τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά του μπαμπά της καθώς διαθέτει γαλάζια μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.

Related posts

Έτομος να γίνει μπαμπάς ο Γιώργος Λιβάνης: «Έλιωσε» το Instagram με την τρυφερή ανάρτηση για την Ανδρομάχη

Γιώργος Τσαλίκης – Κινείται νομικά μετά τα υβριστικά μηνύματα για τη Μαρίνα Σάττι: «Άντε που θα μας φιμώσετε, τσουτσέκια»

«Ήμουν ανέτοιμη»: Το παραδέχτηκε πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου 2 χρόνια μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ