Τα γονίδια έκαναν θαύματα: Η 26χρονη κόρη της Υρώς Μανέ θα μπορούσε να είναι μοντέλο

Στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκαν πριν λίγα 24ωρα η Υρώ Μανέ με την κόρη της, Φαίδρα. Μαμά και κόρη παρακολούθησαν την παράσταση ο «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου, με πρωταγωνιστή τον Ορέστη Χαλκιά στον ομώνυμο ρόλο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση μαμάς και κόρης

Η γνωστή ηθοποιός και η νεαρή Φαίδρα, πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος της παράστασης και εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Η 62χρονη καλλιτέχνης εμφανίστηκε με μαύρο σατέν τοπ, μαύρο παντελόνι και χρυσό πλεκτό κιμονό. Το look ολοκλήρωσαν με τον πιο κομψό τρόπο τα ιδιαίτερα κολιέ, τα χρυσά σκουλαρίκια και το πλεκτό τσαντάκι. Η Φαίδρα Νταϊόγλου φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ανοιχτό μωβ χρώμα, μαύρο στράπλες κορμάκι και μαύρη ζώνη. Τον λαιμό της νεαρής κοπέλας κοσμούσαν μερικά κολιέ τα οποία έκαναν layering, δίνοντάς μας inspo για τα outfits του καλοκαιριού.

«Με τη Φαίδρα, στο μαγικό θέατρο της Επιδαύρου, απολαύσαμε τη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ιππόλυτος» της Κ. Ευαγγελάτου. Δικαιολογημένα τα χαμόγελα μας! Μπράβο σε όλους!», έγραψε η Υρώ Μανέ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση


Δείτε φωτογραφίες της κόρης της

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»