Τα fitness tips της Ναταλία Δραγούμη: Είναι 49 ετών, έχει κορμί 20άρας και μας λέει τα 3 μυστικά της

Η Ναταλία Δραγούμη ανέκαθεν είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες, της ελληνικής showbiz. Η ίδια διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί, πολύ καλά αν και έχει κάνει δυο παιδιά, λατρεύει την γυμναστική και προσέχει πολύ.

Μέσα από τα social media, όπως έχει απέδειξε και στις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φορώντας μόνο το μαγιό που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, έκανε τα likes να πέφτουν βροχή και πολλούς να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της για τέλεια σιλουέτα.

Ποια είναι τα μυστικά της και πως διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της;

Ναταλία Δραγούμη: Τα fitness tips

Το πρώτο είναι ότι προκειμένου να κρατάει τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση καταναλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μικρά γεύματα. «Τρώω κάθε 3 ώρες γεύματα από μεσαία ως μεγάλα», έχει πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Ναταλία Δραγούμη φροντίζει να μην τρώει άμυλο σε συνδυασμό με πρωτεΐνη και γλυκά. Το δεύτερο διατροφικό μυστικό της είναι πως όταν την πιάνουν λιγούρες για να μην ξεπεράσει το όριο θερμίδων της έχει πάντα μαζί της μερικά snacks.

Όπως είχε αναφέρει: «Μήλο, ξηροί καρποί κατά προτίμηση βιολογικοί, το τοστάκι που αρέσει σε όλες με χαμηλά λιπαρά για να έχουμε και την ευχαρίστηση. Εγώ τρώω μήλο με κανέλα Κεϊλάνης για παράδειγμα, βιολογικές μπάρες δημητριακών και 30 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα»

Ναταλία Δραγούμη: Eίναι φανατική οπαδός της γυμναστικής.

Στην συνέχεια αναφέρει: «Παθιασμένη με το βόλεϊ. Κάνω δύο φορές την εβδομάδα beach volley, στο indoor beach volley τού OAKA, pilates απαραίτητα και συμπληρώνω την άσκηση του beach βόλεϊ με βόλεϊ σε παρκέ»

Οι προσπάθειες της Ναταλίας όχι μόνο αποδίδουν, αλλά είναι στα καλύτερά της και πιο fit από ποτέ. Η ίδια παραδέχεται πως δεν χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας καθότι λέει πως «Δεν πιστεύω σε αυτά, θεωρώ πως όλα είναι θέμα διατροφής και άσκησης».

Related posts

Βίλα «φάντασμα»: Στοιχειώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

“Κορμί 30αρας”: Η δίαιτα της Δέσποινας Βανδή για να διατηρεί τέλεια το σώμα της στα 52 της χρόνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πουκάμισο από τα Zara που κοστίζει 60 ευρώ και αμέσως έγινε ανάρπαστο