Τα είπε όλα η Μαριάντα Πιερίδη: “Απολύθηκε από γνωστό όμιλο κι από τη στεναχώρια της ασχολείται όλη μέρα μαζί μας”

Η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Twitter η οποία έκανε αρκετά αρνητικά σχόλια για την εκπομπή “Καλοκαίρι Yes“.

Η αποκάλυψη

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, υπογράμμισε πως κατάλαβε ότι είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από έναν άλλον χρήστη του κοινωνικού μέσου.
Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «δεν θα πω τι έγραφε η συγκεκριμένη γιατί καταλάβαμε, όχι εγώ -αλλά έχουμε και καλούς ανθρώπους μέσα στο αγαπημένο Twitter- που έγραφε κατεβατά για πάρα πολύ κόσμο από εμάς εδώ. Μου έστειλε ένας αγαπημένος φαν μας, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, και μου είπε «Ξέρεις; Αυτό το προφίλ είναι η τάδε. Μου έδειξε ακριβώς γιατί κατάλαβε ποιανής κυρίας είναι το προφίλ».

Και πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη «απολύθηκε πρόσφατα εμφανώς από ένα συγκεκριμένο όμιλο και η μόνη της δουλειά αυτήν τη στιγμή είναι να ασχολείται μαζί μας. Οπότε του λέω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό κι εγώ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Να ναι καλά οι άνθρωποι που απαντούσαν εκείνοι και μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχει ένα όνομα τελείως άσχετο. Η στενοχώρια έκανε τη γυναίκα να ασχολείται στο Twitter όλη ημέρα μαζί μας».

Η Μαριάντα Πιερίδη για την χρήστη του Twitter

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”