Τα έχασε η Φαίη Σκορδά: Η αντίδραση της όταν ενημερώθηκε on air για τους παίκτες που ήρθαν σε επαφή στο Survivor

Τις εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια που τα έχασε με το ρεπορτάζ που της δόθηκε στον αέρα..

Τα σχόλια της Φαίης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Παρτσόλης μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει on air τα ονόματα των παικτών.Η Φαίη Σκορδά ωστόσο σχολίασε: «Μήπως είναι ο Βασάλος και η Σταυρούλα με το πλάνο που ξεκινά να μιλάνε για τον Μπάρτζη; Ο Λιανός δεν είπε ότι μάλλον υπάρχει ένα ζευγάρι;» ήταν η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Το είπε κομψά γιατί ήταν και μεγάλη εβδομάδα. Από το δικό μου το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι υπάρχει και συναίσθημα, τουλάχιστον από την πλευρά του άνδρα. Έχει υπάρξει επαφή ανάμεσά τους, εμπλέκεται όμως και τρίτο πρόσωπο, η γυναίκα που πολιορκεί τον άνδρα του ζευγαριού», συμπλήρωσε ο Νίκος Παρτσόλης.

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά έστειλε on air μήνυμα στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος της απάντησε στο κινητό της τηλέφωνο κι έτσι η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για τους παίκτες που έχουν έρθει αρκετά κοντά στο Survivor All Star.

Δείτε την αντίδρασή της

Related posts

“Είμαι σε δύσκολη θέση”: Δύσκολες ώρες για τον Ετεοκλή Παύλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την Ελένη Χατζίδου

“Τα κάναμε μαντάρα”: Στο νοσοκομείο ο Στηβ Ντούζος, δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό

“Το παλεψαμε 15 μέρες” Αυτός είναι ο λόγος που ανακοινώθηκε τώρα το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου