Τα άλλαξε όλα,θα κλαίγανε οι κριτές: Πέρσι την έκοψαν γιατί είχε κάνει πλαστική στα χείλη,σήμερα θα κέρδιζε το GNTM

Χριστιάννα Κατσιέρη: Θυμάστε το νεαρό κορίτσι που στις περσινές οντισιόν του παιχνιδιού είχε κοπεί με κύρια αιτία το ότι είχε κάνει πλαστική στα χείλη της για να τα μεγαλώσει; Αν δείτε τη σημερινή της εικόνα θα συμφωνήσετε μαζί μας όχι ότι μόνο θα περνούσε αλλά θα έφτανε και μακριά στο παιχνίδι με τα μοντέλα.

Χριστιάννα Κατσιέρη: Πέρσι την έκοψαν επειδή είχε κάνει πλαστική στα χείλη

Το GNTM ήρθε πιο ανανεωμένο από ποτέ φέτος, και πολύ ανοιχτό στην διαφορετικότητα. Η κριτική επιτροπή πλέον λέει ναι σε γυναίκες που έχουν πάνω στο σώμα τους τρύπες, τατουάζ, παραπάνω κιλά, λιγότερα κιλά από όσα πρέπει και είναι μεγαλύτερες ηλικιακά, μέχρι και 79χρονες παίρνουν (δείτε εδώ την Τίτσα από το Παναγιωτίτσα που τελικά πέρασε). Γενικά ψάχνουν αυτό το διαφορετικό για το οποίο πέρυσι είχαν.. πετσοκόψει κόσμο!

Θυμάστε την Χριστιάννα Κατσιέρη του GNTM; Μνήμες από την οντισιόν της Ιωάννας Μπέλλα είχε ξεπνήσει εκείνο το επεισόδιο του GNTM 4 μιας και οι κριτές απέρριψαν μία διαγωνιζόμενη η οποία ήταν μόλις 18 χρονών και είχε βάλει υλικό στα χείλη της για να φαίνονται πιο σαρκώδη.

Ο λόγος για τη Χριστιάννα που ήθελε – κι από ότι μαθαίνουμε πλέον τα κατάφερε – να ασχοληθεί με τη μόδα. Το κορίτσι άρεσε αρκετά στους κριτές, ωστόσο δεν τους άρεσε που αν και μόλις 18 ετών έχει… πειράξει τα χείλη της.

Χριστιάννα Κατσιέρη: Η σημερινή της εικόνα

Related posts

Με τζιν & παπούτσια 712€: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε σε πασχαλινή εκδήλωση & όλοι “καρφώθηκαν” στα πόδια της

Τον “εξαφάνισαν” από παντού, δεν έγινε ποτέ αστέρας: Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» & η εικόνα του σήμερα στα 80

Πάει για την 1η θέση: Η Μαρίνα Σάττι «γκρέμισε» την πίστα στην πρώτη τεχνική πρόβα της Eurovision 2024