Τα άλλαξε όλα ο Sin Boy, είναι αγνώριστος: «Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι χαζός»

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Sin Boy μετά την εξαφάνισή του που ακολούθησε τη μεγάλη επιτυχία του Mama. Ο γνωστός τράπερ μιλώντας στο OPEN μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραπ σκηνή, στον τσακωμό Light και Snik αλλά και στον χαμό του Madclip.

Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό

«Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι είμαι μαλάκας. Κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Το σημαντικό δεν είναι η φήμη και τα φράγκα αλλά οι αξίες. Καμιά φορά πρέπει να πάμε πίσω για να πάμε μπροστά γι’ αυτό κι εγώ πήγα πίσω», είπε μιλώντας στο OPEN.

«Έχω έρθει εδώ δριμύτερος στην Ελλάδα, έχουμε δισκογραφική και φέτος θα κατακτήσουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, να περιμένετε πολλά από εμάς. 21 Ιουλίου βγάζω το άλμπουμ μου. «Born Star», που σημαίνει γεννημένος σταρ, δηλαδή δεν προσπαθώ να γίνω, απλά τυχαίνει να είμαι», είπε αρχικά.

Για τον τσακωμό ανάμεσα στον Snik και τον Light, είπε πως: «Δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά, ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου και μιλάω μέσα από τη μουσική μου. Απλά εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα».

Στράφηκε στο θεο

«Το πλάνο του Θεού; Δεν θέλω να πω περαιτέρω πράγματα τώρα, για τον MadClip που δεν είναι εδώ. Έχω να πω μόνο, καλό παράδεισο και σίγουρα θα είναι μαζί με τον Θεό», είπε για την απώλεια του τράπερ.

Related posts

Τραγωδία στον Πειραιά: 31χρονος νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Αρχοντικό όπως τους αρμόζει: Αυτό είναι το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία και ο Βασιλιάς

“Τι ξέρεις εσύ;” Σούσουρο με την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τις δηλώσεις της για τις νέες μαμάδες