Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε… η πρόγιαγιά της

Στην αρχική του Youtube, η εικόνα της Αλίκης μου χαμογελούσε, φορώντας ένα ένα κρεμ καπέλο και με περίμενε να πατήσω το play. Όταν το πάτησα απόλαυσα μία κεφάτη Αλίκη, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Ο Γιώργος Παπαδάκης την έλουζε με φιλοφρονήσεις και μετέφερε τον παλμό των θαυμαστών της, τυχαίων περαστικών, που της έδιναν ευχές και τραγουδούσαν τα τραγούδια της, στην πλατεία Ομονοίας.

Και κάπου προς το τέλος του βίντεο (στη μία ώρα και 6 λεπτά) ήρθε η έκπληξη. Δίπλα σε ένα παράθυρο, εμφανίζεται η μελαχρινή τότε Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη. Στο σύντομο πρόλογό της, λίγο πριν υποδεχτεί τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που σύστησε ως βουλευτή – τραγουδιστή, είπε στην Αλίκη ότι στην οικογένειά της, τη θαύμαζαν πέντε γενιές.

“Επιτρέψτε με να σας πω κάτι κυρία Βουγιουκλάκη. Κάτι που δεν σημαίνει τίποτα για την ηλικία σας, απλά ίσως σημαίνει ότι οι γυναίκες στη δική μου οικογένεια, τεκνοποιούσαν πολύ νωρίς και παντρευόντουσαν μικρές. Να πω πώς έχετε κατακτήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ καθώς στη δική μου οικογένεια είναι ήδη η πέμπτη γενιά που ψυχαγωγείτε. Σας λάτρευε η προγιαγιά μου, η γιαγιά μου, η μητέρα μου, εγώ και τώρα ο γιος μου. Νομίζω ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα εν ζωή που να διασκεδάζει τόσες γενιές.

“Είναι έτσι όπως τα λες ακριβώς. Και επειδή εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία. Όταν έρχονται στο θέατρο οι γιαγιές οι γκρουπαριστές, λέω στη Νότα ή στη Δέσποινα: ”Ελάτε να δείτε, ήρθαν οι συμμαθήτριες”, της απάντησε η Αλίκη χαμογελώντας.

Related posts

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη

Μαμά δύο παιδιών, δεν της αρέσει η tv: Αυτή είναι η άγνωστη κούκλα σύζυγος του Γιάννη Κότσιρα

«Έλεγα ψέματα στη μαμά μου για 17 χρόνια»: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Ντάνος μετά τον θάνατό της