Συγκλονίζει η Βίκυ Βολιώτη για την κόρη της: “Έμαθε από την αρχή ότι δεν είμαστε οι βιολογικοί της γονείς”

Η Βίκυ Βολιώτη έγινε γνωστή πριν πολλά χρόνια με τη συμμετοχή της στο αξέχαστο Λογω Τιμής και έκτοτε μετρά πολλές επιτυχίες ως ηθοποιός.

Μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της κόρης της

Η ηθοποιός αρχικά, δήλωσε: «Είμαι κανονική μαμά. Έχω την πλευρά που με τουμπάρει, αλλά και την πλευρά που προσπαθώ να είμαι αυστηρή».Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή στην κόρη της ότι δεν είναι η βιολογική της μητέρα.

«Έμαθε από την αρχή ως δεδομένο ότι δεν είμαστε οι βιολογικοί της γονείς. Δεν ήταν κάτι που το κρύψαμε», εξηγεί και προσθέτει: «Η στιγμή που είδα για πρώτη φορά την κόρη μου νομίζω ότι είναι όπως όταν συναντά μια βιολογική μητέρα την κόρη μετά τη γέννα. Με το που την είδα, είπα ότι είναι το παιδί μου».

«Αυτό που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η διαδικασία. Είναι χρονοβόρα. Κράτησε 1,5 χρόνο κι είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία μέχρι να έρθει. Πάντα φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον γάμο τους, δήλωσε: «Τον σύζυγό μου τον συνάντησα πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας. Εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας κι εγώ έπαιζα. Ο γάμος μας έγινε, γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της υιοθεσίας, αλλιώς δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν. Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες που ονειρεύονται το νυφικό».

Related posts

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»

Άννα Αδριανού: «Πέθανε από πολύ άσχημο καρκίνο και είχε πολύ κακή κάθοδο, το έζησα ενώ ήμουν πολύ νέα»

Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: «Έχω κάνει 18 επεμβάσεις, μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος»