Συγκλονίζει Η Σάσα Σταμάτη για το άγνωστο δράμα της: «Είχε μανιοκατάθλιψη, δεν ήθελε ούτε να με δει»

Σάσα Σταμάτη: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την άγνωστη περιπέτεια υγείας του πατέρα της για πρώτη φορά στην κάμερα. Εμφανώς συγκινημένη μιλά για το πως βίωσε την μανιοκατάθλιψή του και για την οικογενειακή τραγωδία που πέρασαν για σχεδόν 30 χρόνια.

Σάσα Σταμάτη: Η μάχη με την μανιοκατάθλιψη

Η Σάσα Σταμάτη σε μια συνέντευξη – εκ βαθέων ψυχής αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της αλλά και στις άγνωστες οικογενειακές τους περιπέτειες καθώς ο ίδιος επί 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Περισσότερα περιέγραψε στην κάμερα του Πρωινού και στον Νίκο Κανάκη.

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται. Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε», περιέγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε και για την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιει ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος «έφυγε». Έχουμε κάνει αγωγή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει» είπε στην κάμερα του ANT1 η Σάσα Σταμάτη.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»