Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: Διεγνώσθη με όγκο για δεύτερη φορά και υποβλήθηκε σε επέμβαση

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο» ακυρώνοντας το ταξίδι της στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στα social media ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση. Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις ενώ επισκέφθηκε σε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

Σάρον Στόουν: Μην παρασύρεστε

Η Σάρον Στόουν συμβούλευσε στη συνέχεια τις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη ιατρική γνώμη.

«Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας» έγραψε, προσθέτοντας: «Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά».

Μάλιστα, αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο συνέδριο Vogue Greece Change Makers – Fashion: The Road Ahead.

Ο όγκος που επέστρεψε για δεύτερη φορά

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Πέρυσι αποκάλυψε πως το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου».

Μετά την επέμβαση, μοιράστηκε ότι ένας πλαστικός χειρουργός της έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του στήθους της.

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”