Συγκλονίζει η Ελένη Κοκκίδου: «Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία, με περίμεναν να πεθάνω…»

Η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε στο “Πρωινό”, σήμερα, Τετάρτη και μίλησε για την απώλεια κιλών, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ, καθώς όπως αποκάλυψε έχει χάσει 36 κιλά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για την μάχη με τα κιλά

Όπως υπογράμμισε «είναι μία απόφαση ζωής. Έκανα πολλές δίαιτες στη ζωή μου. Τα τελευταία 10 χρόνια ήμουν υπέρβαρη… Λόγω θανάτων… η ζωή με οδήγησε να καταφύγω στο φαγητό και είχα μία συναισθηματική σχέση με το φαγητό, ήταν το αποκούμπι μου και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος και δεν τα χρειαζόμουν αυτά τα κιλά! Η συναισθηματική αυτή σχέση κόβεται δύσκολα”.
Και συμπληρώνει η Ελένη Κοκκίδου “πρέπει να γνωρίζεις τι συμβαίνει στην ψυχή και στο κεφάλι σου, είναι πολύ σημαντικό… Αυτό που ξέρω είναι ότι έως το τέλος της ζωής μου θα έχω αυτόν τον φόβο μην ξαναπάρω αυτά τα κιλά… Αυτά τα κιλά για εμένα δεν ήταν θέμα εμφάνισης, αλλά ψυχικού βάρους που κουβαλούσα και αυτό ήθελα να πετάξω από πάνω μου. Ήταν θέμα εσωτερικής διαδικασίας και όχι εξωτερικής”.

Με περίμεναν να πεθάνω

Όσον αφορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Ελένη Κοκκίδου εξομολογήθηκε “έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήτανΠερίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό”.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»