Συγκλονίζει η Αθηνά Αφαλίδου: “Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με λέμφωμα Non Hodgkin στο 4o στάδιο”

Καλεσμένη στην εκπομπή, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Αθηνά Αφαλίδου το βράδυ της Τετάρτης 7/2.Η δημοσιογράφος του «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1 παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ σόκαρε με την σοβαρή περιπέτεια υγείας του συζύγου της η οποία όπως είπε τους έδεσε πολύ!

«Είμαι παντρεμένη από το 2012 και παντρεύτηκα από έρωτα και παράφορη αγάπη. Με βοηθάει πολύ. Άμα ο άνθρωπός σου βλέπει τον αγώνα σου και ξέρει το χιούμορ μου, βλέπουμε μαζί τηλεόραση. Μας έχει βοηθήσει η δουλειά σε δύσκολες στιγμές! Είμαστε 4 αδέλφια. Κανείς άλλος δεν έχει σχέση με αυτόν τον χώρο στην οικογένεια. Όλοι σώθηκαν! Ειδικά με τα αδέλφια μου δεν έχουμε τίποτα κοινό, είναι μαγικό. Αυτό λέω στους γονείς μου, ότι είναι φανταστικοί. Μεγάλωσαν τέσσερα παιδιά και είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας.

Τι είπε για τον σύζυγό της

Δεθήκαμε πολύ παραπάνω με τον άντρα μου γιατί έχουμε ζήσει πολλά, έχουμε δώσει δυνατές μάχες. Δώσαμε μια μάχη υγείας! Παντρευτήκαμε το 2016 και είναι ωραίο να το πούμε γιατί πολλές φορές ο κόσμος μου λέει ότι τα αντιμετωπίζω θετικά, με χιούμορ. Και θέλω να τους πω πραγματικά και το υπογράφω ότι το χιούμορ είναι το όπλο των πονεμένων και περήφανων ανθρώπων.

Το 2017 ο σύζυγός μου είχε κάποιους πόνους στη μέση, στην αρχή ήταν ενοχλητικοί και μετά αφόρητοι. Νοσηλεύτηκε και διαγνώστηκε με λέμφωμα Non Hogdkin στο 4ο στάδιο. Είναι καρκίνος στο αίμα, είναι μια δύσκολη μάχη που έχεις να δώσεις και είναι από τις χρόνιες ασθένειες. Εμείς είμαστε φωτεινό παράδειγμα. Επειδή είναι μια μεγάλη ανηφόρα και κάνεις χημειοθεραπείες, ο άντρας μου είχε και πολλές υποτροπές. Τώρα έχει κάνει μια θεραπεία και έχει πρόσβαση σε φάρμακα που τα παίρνουμε πρώτοι από την Ευρώπη. Τώρα είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Δεν πρέπει να σταματάμε τη ζωή μας. Εμάς μας βοήθησε πολύ η δουλειά που δεν την σταματήσαμε!», εξομολογήθηκε η Αθηνά Αφαλίδου.

Related posts

Τζάκι με πέτρες, πιάνο και τεράστια κρεβατοκάμαρα: Το πολυτελές σπίτι του Αργυρού που θα στεγάσει την οικογένεια του με την Αλεξάνδρα Νίκα

«Ανυπομονώ να σε κρατήσω»: H Ανδρομάχη μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έσκασε” έτσι και την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια