Συγκίνησε Η Μαρία Αναστασοπούλου: Έτσι Είπε το Αντίο της εκπομπής στον ΣΚΑΪ μετά από 15χρόνια

Η σημερινή εκπομπή ήταν και η τελευταία για την Μαρία Αναστασοπούλου από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια μετά από 15 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή, η Μαρία Αναστασοπούλου που από χθες είχε αρχίσει να δέχεται τις ευχές και τις ευχαριστίες των συνεργατών της για όσα έζησαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια, πήρε τον λόγο και συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το κανάλι με το οποίο συνεργάστηκε τόσα χρόνια.

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις να πεις. Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι ειλικρινής. Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω τη δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φίλους μου που τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, είναι πρώτα απ΄ όλα φίλοι. Εμείς έχουμε ανοίξει λογαριασμούς τα πρωινά και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και τις αχρείαστες εντάσεις» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Related posts

Lorenzo Monet: Πώς είναι σήμερα ο μικρός που υποδύθηκε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ στα 57 του χρόνια;

Ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο… Τα παιδιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου μεγάλωσαν και έγιναν γοητευτικοί νεαροί

Με μια στενόχωρη απουσία: Η οικογενειακή φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου αγκαλιά με τους άντρες της ζωής της