Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχα πει στη μητέρα μου ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη»

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στους γονείς του και τη σχέση που έχουν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στιγμές» χθες το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης και σεναριογράφος μίλησε για την προσπάθειά του να κάνει τη μητέρα του περήφανη στην αρχή της πορείας του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία του. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα.

Της το χα υποσχεθεί

Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική και ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης περιέγραψε ότι η ηρεμία που έχουν οι γονείς του είναι κάτι που και ο ίδιος ποθεί στην προσωπική του ζωή και συγχρόνως τόνισε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να μπορούν να χαράξουν ένα κοινό μονοπάτι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό το ζηλεύω και αν θέλεις κιόλας αυτή την ηρεμία και την πληρότητα που έχουν είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω και εγώ.

Δεν ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες, δεν ζηλέυω στόχους επαγγελματικούς ή γεμάτα θέατρα – χαίρομαι ειδικά αν είναι κάποιος φίλος μου που το απολαμβάνει αυτό το πράγμα – ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις