Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Μακάρι να γίνω τόσο καλός πατέρας όσο ήταν ο δικός μου”

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο αγαπημένος αθλητής όλων των Ελλήνων και όχι μόνο, πολλές φορές έχει μιλήσει με τα πιο συγκινητικά λόγια για την οικογένειά του. Ο ίδιος έχει πλέον δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, όμως συχνά αναφέρεται στους αδερφούς του, στο πως οι γονείς του τους μεγάλωσαν με αγάπη στα δύσκολα χρόνια και στον αγαπημένο του πατέρα που έχει ως πρότυπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση

Η αγάπη που τρέφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τους δύο του γιους είναι τεράστια και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ο Greek Freak κάνει τα πάντα για τα δύο του αγόρια προσπαθώντας να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για αυτά στο μέλλον. Με ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης μοιράστηκε μία στιγμή πριν από την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, “Rise”, που ετοιμάζει τον μεγάλο του γιο Λίαμ. Από κάτω μία συγκινητική λεζάντα που έγραφε: “Ελπίζω να μπορέσω να γίνω τόσο καλός πατέρας για τους γιους μου, όσο ήταν και ο δικός μου για εμένα”.

Related posts

Ιταλική φινέτσα και γοής: Ο ηθοποιός που μεσουράνησε δίπλα στην Μελίνα Μερκούρη και πάλεψε με το Αλτσχάιμερ

Κάτι ξέχασε να.. φορέσει: Σούσουρο με την Μαρίνα Σταυράκη, βγήκε έτσι στη Μύκονο για βράδυ & μοίρασε “εγκεφαλικά”

Είναι πολύ μικρότερη απ’ ό,τι νομίζεις: Η Ναταλία Γερμανού έχει γενέθλια και το γιόρτασε στον αέρα, η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση