Συγκινεί ο Άρης Τσάπης: “Και σκατά μπορώ να καθαρίσω για τη γυναίκα και το παιδί μου”

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Άρης Τσάπης που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Θανάση στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, προχώρησε σε μια συγκινητική δήλωση για την οικογένεια του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός επέλεξε να εργαστεί για τη θερινή σεζόν σε μια ταβέρνα στην πανέμορφη Σέριφο.

Η πορεία του Άρη Τσάπη μετά το Ευτυχισμένοι Μαζί

Μέσα από διάφορα βίντεο που ποστάρει συχνά στο TikTok λέγοντας ανέκδοτα στους followers του έχει αναφερθεί κάποιες φορές στη νέα επαγγελματική ενασχόλησή του, κάνοντας επίσης γνωστό ότι σε ξενοδοχείο του ίδιου κυκλαδίτικου νησιού εργάζεται και η γυναίκα του Ειρήνη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν χαριτωμένο γιο, τον Φίλιππο.

Φαίνεται ωστόσο ότι κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι ο Αρης, ο οποίος είχε παίξει πριν από λίγα χρόνια και στο σίριαλ «Οι συμμαθητές», έβαλε στην άκρη την υποκριτική για να δουλέψει στο σέρβις μιας ταβέρνας, κάτι που εξέφρασαν σε σχόλιά τους, για να πάρουν όμως… πληρωμένη απάντηση από τον ηθοποιό.

Τι δήλωσε για την οικογένεια του:

«Βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα… Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα…”. Η ταβέρνα, σκέψου, είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου…

Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλετέ το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», σχολίασε ο Αρης Τσάπης.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι