Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη: ‘Έχω συμφιλιωθεί με αυτό το κενό. Δεν γεμίζει με τίποτα”

O γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μίλησε από καρδιάς για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη και τα έξι χρόνια από τον θάνατο της στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξομολογήθηκε πως «μου λείπει η παρουσία της. Η παρουσία της Ζωής. 41 χρόνια ήμασταν μαζί, πολλά τα χρόνια. Περάσαμε και φουρτούνες και μπουνάτσες, στιγμές αξέχαστες, αλησμόνητες, δύσκολες. Πολλά. Η παρουσία της όμως, με κεφαλαίο Π, ήταν μοναδική. και πολύ δυνατή. Έστω και σιωπηλή πολλές φορές. Συνεπώς αυτό δεν γεμίζει, δεν αντικαθίσταται, δεν αναπληρώνεται. Παραμένει το κενό. Απλώς συμφιλιώνεται κανείς με τον χρόνο με αυτό το κενό». Ενώ, ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τη θρυλική γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη στη Δήλο.

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

«Που βρήκατε τη δύναμη να ανασυνταχθείτε μετά από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη; Ήταν ο άνθρωπος σας για 41 χρόνια, πως αυτός που μένει πίσω καταφέρνει να συνεχίσει;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής για να λάβει την εξής απόκριση από τον καλεσμένο του.

«Δεν νομίζω πως υπάρχουν κανόνες γι’ αυτό το πράγμα ούτε μπορώ να αναλύσω πως κατάφερα ή δεν κατάφερα. Στη δουλειά το έριχνα πάντοτε, εξάλλου της Ζωής της άρεσε αυτό και ήταν κάτι που την ικανοποιούσε και το ήθελε πολύ. Ποτέ δεν μου είπε πως αφιερώνω περισσότερο χρόνο στη δουλειά και ήμουν όσο μπορούσα παράλληλα».

«Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου, ο άξονας αναμφισβήτητα, η Ζωή. Τώρα πως τα κατάφερα και πως το προσπέρασα, είναι θέμα της εποχής εκείνης. Δεν μπορώ να κάνω μια καταγραφή ή να κάνω μια αναδρομή και να πω πως έτσι λειτούργησα εσωτερικά. Είναι ένα σύνθετο πρόβλημα, το οποίο το αντιμετώπισα και , όπως σας είπα, η παρουσία παραμένει και έχω συμφιλιωθεί με αυτό το κενό, το οποίο δεν γεμίζει με τίποτα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Related posts

Θεά του στιλ: Η Μάγδα Τσέγκου με μίνι φούστα έκανε όλο το Ελληνικό να θαμάζει τα καλλίγραμμα πόδια της

«Κόλαφος» ο Γιαννακόπουλος για Maestro: «Με έπιασε εμετός – Όλοι ξέρουμε πώς έγινε ηθοποιός!»

Του έπεσαν τα μαλλιά του Γρηγόρη: Ο παίκτης που σάρωσε τα πάντα με 100.000 ευρώ και η τραγική ειρωνεία