Συγκινεί η Σοφία Καρβέλα: «Ο καθένας που συναντάς πολεμάει μία μάχη για την οποία δε γνωρίζεις τίποτα…»

Η Σοφία Καρβέλα, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, χθες, Τετάρτη, έστειλε το πιο ουσιαστικό μήνυμα για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι ένας αυθόρμητος και ειλικρινής άνθρωπος και αυτό αποδεικνύεται από τις καθημερινές δημοσιεύσεις που κάνει στα socisal media.

Συγκινεί, για άλλη μία φορά, η Σοφία Καρβέλα

Κατά καιρούς, η επιχειρηματίας δημοσιεύει προφορικά ή γραπτά ατάκες για τα συναισθήματά της και τη ζωή, όπως και το πρόσφατο post, με το οποίο περνάει ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με τους ανθρώπους που βιάζονται να κρίνουν τους διπλανούς τους.

«Ο καθένας που συναντάς πολεμάει μία μάχη για την οποία δε γνωρίζεις τίποτα. Να είσαι ευγενικός. Πάντα», υπογράμμισε η Σοφία Καρβέλα και όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια αγάπης έπεσαν βροχή.

Άγνωστο παραμένει αν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που ανέβασε το συγκινητικό μήνυμα ή αν αναφέρεται σε κάποιο προσωπικό περιστατικό.

Related posts

Επιτέλους, χαμόγελα για την παρουσιάστρια: Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα & όλοι εύχονται με έναν πόνο

Με τζιν, μυτερές γόβες και τσάντα γνωστού οίκου μόδας: Η κομψή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ δίπλα στον Παύλο όπως αρμόζει σε μια γαλαζοαίματη

Είναι 1,5 χρονών έχει γυρίσει τον μισό κόσμο: Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον μικρό Πάρη στο Σικάγο & όλοι είπαν το ίδιο