Συγκινεί η Ηρώ Μουκίου για το πρόβλημα υγείας της: «Κατέβαινα ανήμπορη στο εκκλησάκι στο νοσοκομείο και προσευχόμουν»

«Κατέβαινα ανήμπορη στο εκκλησάκι στο νοσοκομείο και προσευχόμουν» ανέφερε η Ηρώ Μουκίου στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και συγκίνησε, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της.

Η συνέντευξη

Πιο συγκεκριμένα, η Ηρώ Μουκίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως » αν βιώσουμε την αγωνία του «κοίτα, είναι εγγύς ο άλλος κόσμος! Είναι δίπλα, περιμένει και σου βγάζει την γλώσσα», θα αλλάζαμε όλα αυτά που προγραμματίζουμε χωρίς την αίσθηση ότι δεν είμαστε για πάντα. Όταν είσαι προ της πρόκλησης αυτής και είσαι με το ένα πόδι εκεί, ειδικά όταν είσαι γονιός μικρού παιδιού που σημαίνει ότι είναι απροστάτευτο και δεν έχεις προλάβει ακόμα να το βγάλεις στη ζωή με εφόδια για να σταθεί στα πόδια του, επαναπροσδιορίζεις και αναθεωρείς και ισχυροποιείσαι και θωρακίζεσαι».

«Βλέπεις δηλαδή τη σοβαρότητα του να είναι δίπλα σου οι άνθρωποι σου και νιώθεις τη μοναξιά ότι είσαι στην αρρώστια σου μόνος σου, όσο δίπλα σου κι αν είναι. Άκου τι περίεργο που είναι αυτό. Ναι μεν είναι οι άνθρωποι σου δίπλα σου και νιώθεις καλά με αυτό, όμως εκεί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος».

«Πανικοβλήθηκα πολύ και τον πανικό τον ξεπέρασα με ισχυρή προσευχή. Κατέβαινα ανήμπορη γιατί είχα και πρόβλημα κινητικό, δηλαδή είχα μια αστάθεια κινητική, με όλη την δύναμη μου στο εκκλησάκι κάτω στο νοσοκομείο και προσευχόμουν» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ηρώ Μουκίου στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος με τον Τάσο Ιορδανίδη στην ΕΡΤ.

Πριν το παιδί ήμουν ένα άτομο που έπαιρνα πολλά ρίσκα

«Πριν το παιδί, ήμουν ένα άτομο που έπαιρνα πολλά ρίσκα. Μπορούσα να κάνω αλεξίπτωτο και να πέσω από πύργο, όπως και έκανα. Μπορούσα να κάνω πολύ ακραία σπορ που μετά το παιδί, όταν τα σκεφτόμουν, έλεγα “τι θα έκανα; Θα έχανα αυτή τη ζωή που δεν θα προλάβαινα να γνωρίσω ποτέ”», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θεωρώ ότι άφησα πράγματα, σαφώς έκοψα την τηλεόραση. Μου ήταν αδιανόητο να λείπω 12 ώρες από το σπίτι. Κράτησα το θέατρο και ήταν εσωτερική μου ανάγκη, εσωτερική μου διάθεση, ήθελα να το ζήσω στο τέρμα. Να μαγειρεύω, να σφουγγαρίζω, να το πηγαίνω σχολείο. Να το γυρίζω, να το διαβάζω, να το πηγαίνω φροντιστήριο, να κάνω τα πάντα», εξήγησε κλείνοντας.

Related posts

«Την πίεσα πολύ για να…»Το αποκάλυψε ο Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη 7 χρόνια μετά τον θάνατό της:

«Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα…»: Βαρύ πένθος για την Τάνια Τσανακλίδου, λύγισε μόλις έμαθε τα δυσάρεστα

Τραγικές ώρες για τη Μιμή Ντενίση: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της – «Αγαπημένε μου, σου ανήκει ένα μέρος από ό,τι έγινα»