Συγκινεί η Έλενα Τοπαλίδου: «Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, στα γενέθλια του γιου μας»

Η σύντροφος του Νίκου Κουρή μιλάει ανοικτά για την απώλειά της και δεν ντρέπεται ούτε διστάζει να μοιραστεί μαζί μας τις λεπτομέρειες.

Έλενα Τοπαλίδου: Οι απώλειες που την σημάδεψαν

Η Έλενα Τοπαλίδου αγαπημένη χορεύτρια και σύντροφος του γνωστού ηθοποιού Νίκου Κουρή φιλοξενήθηκε από την κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη. Η χορογράφος η οποία και στο παρελθόν έχει αναφερθεί σε προσωπικές δυσκολίες και βιώματα όπως οι διατροφικές διαταραχές αυτή τη φορά μίλησε για την απώλεια του παιδιού και του πατέρα της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις συνήθειές της, αλλά και για τον σύντροφό της, Νίκο Κουρή.
Έλενα Τοπαλίδου: «Έχασα το παιδί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης»
Η Έλενα Τοπαλίδου δήλωσε αρχικά «Τα πρωινά ξυπνάω και κάνω μπαλέτο και γυμναστική στο σαλόνι και στην κουζίνα. Κάνω μία ώρα μπαλέτο» Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Κουρής είχε ζητήσει βοήθεια για την παρουσίαση από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ως παρουσιαστής το κάνει πολύ ωραία ο Νίκος, τσαχπίνικα. Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει ένα δαχτυλίδι κάποια στιγμή, αλλά δεν παντρευτήκαμε».

Ενώ συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στις δύο μεγάλες απώλειες που της στοίχισαν. «Έχασα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης το παιδί, ήταν μία κύηση που δεν πέτυχε. Ήταν έντονο γιατί ήταν και στα γενέθλια του γιου μας. Και οι δυο είμαστε με τον τρόπο μας πολύ δεμένοι με τον γιο μας. Περνάω ένα μεγάλο πένθος, γιατί έχασα τον μπαμπά μου, κολυμπώντας, κάναμε καύση, τον έχουμε στο σπίτι», σημείωσε η Έλενα Τοπαλίδου.

Έλενα Τοπαλίδου: Δείτε το απόσπασμα

Related posts

“Θα το πω κι ας με κράξουν”: Το ξεστόμισε η Τσιμτσιλή για το πολύκροτο διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

Νεότατη και με ίδιο μαλλί: Αυτή είναι η μαμά της Κατερίνας Γερονικολού που είδαμε για πρώτη φορά

“Είναι παρενόχληση”: Οι πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά το περιστατικό με τον Ψινάκη