Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου: Οι πιο τρυφερές ευχές στην Μαρία Βοσκοπούλου και η αναφορά στον αείμνηστο Τόλη

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου του 2001, η Άντζελα Γκερέκου έφερε στην ζωή την Μαρία Βοσκοπούλου. Σήμερα η κόρη της ηθοποιού έχει διπλή χαρά αφού γιορτάζει γενέθλια και γιορτή ενώ η μητέρα της, της έστειλε τις πιο γλυκές ευχές.

Πόσταρε μια φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε τις ευχές της ενώ δεν έλειψε και μια αναφορά στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Η τρυφερή ευχή για την γιορτή της κόρης της

Η νεαρή σήμερα έχει τα γενέθλιά της αλλά και την γιορτή της και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν σήμερα γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μας με ότι πολυτιμότερο μας έδωσε η Παναγιά, αυτή την ευλογημένη μέρα. Χιλιόχρονη και χαρούμενη υπέροχο μου πλάσμα! Προχώρα Μαράκι μου με Αγάπη και Πίστη όπως εσύ ξέρεις! Και εμείς πάντα κοντά σου. Εγώ από εδώ και ο μπαμπάς σου από εκεί!!!!🙏🏻❤❤

Πολλές ευχές για όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Η Παναγιά μας να μας προστατεύει!!!🤍 @maria_voskopoulou», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»