Συγκινεί ακόμα κι από τον ουρανό: Ραγίζει καρδιές η νέα «δωρεά» της Έμμας

Σε μια συμβολική δωρεά στην μνήμη της Έμμας, της 21χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η οικογένειά της, και συγκινεί για ακόμα μια φορά μετά το χαμό της 21χρονης. Υπενθυμίζεται πως οι γονείς της υπέγραψαν για να γίνει δότρια οργάνων η κόρη τους μετά το τραγικό συμβάν και σώθηκαν άλλες ψυχές με αυτή την κίνηση αλληλεγγύης.

Η συμβολική δωρεά

Το αδικοχαμένο κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει κτηνίατρος έφυγε από τη ζωή με έναν απάνθρωπο τρόπο, σκορπώντας τη θλίψη και τον πόνο σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Η οικογένειά της προσέφερε χρηματικό ποσό για τις ανάγκες περίθαλψης αδέσποτων ζώων στα Χανιά προκειμένου να τιμήσει την αγάπη της κόρης τους για τα ζώα. Είναι γνωστό ότι η επιλογή της αδικοχαμένης Έμμας Καρυωτάκη ήταν να γίνει κτηνίατρος για να μπορεί να φροντίζει τα ζώα. Μόνο που το όνειρό της διεκόπη ξαφνικά εκείνη την νύχτα στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στην κτηνιατρική σχολή, όταν το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα εξ αιτίας της παράσυρσης και εγκατάλειψής της από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος.

Ο Σύλλογος «Η προστασία των ζώων» γνωστοποίησε τη δωρεά μέσω ανάρτησή του στο Facebook. «Η Έμμα είχε όνειρο να φροντίζει τα ζώα. Να σπουδάσει και να προοδεύσει για να κάνει το καλό, αυτή την ανατροφή πήρε από την οικογένειά της και γι’ αυτό το σκοπό προοριζόταν. Ένας άξιος άνθρωπος με συμπόνια και ενσυναίσθηση για όλα τα πλάσματα της γης. Η Έμμα έφυγε άδικα, σκληρά κι απάνθρωπα. Οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσουν την οδύνη μας για το χαμό ενός παιδιού της κοινότητάς μας. Στους γονείς και τους φίλους της ευχόμαστε κουράγιο και τους δίνουμε την υπόσχεση ότι το δρόμο που άφησε στη μέση θα τον συνεχίσουμε εμείς.

Η ανάρτηση

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα